Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτές είναι οι σεξουαλικές στάσεις που είναι κατάλληλες για κάθε περίοδο της ζωής σας!


Η σεξουαλική μας ζωή αλλάζει όσο μεγαλώνουμε, αλλά μπορεί επίσης να γίνεται και ακόμη καλύτερη.

Τα καλά νέα: ναι, το σεξ είναι εξίσου καλό στις δεκαετίες των '60s και των '70s, όπως και στις δεκαετίες των '20s και του '30s. Τα κακά νέα; Καθώς μεγαλώνετε και το σώμα σας αλλάζει, ο τρόπος με τον οποίο κάνετε σεξ μπορεί να αλλάξει κι αυτός καταιγιστικά.

Το σώμα σας μπορεί να μην είναι αρκούντως «προετοιμασμένο» για να χειριστεί ορισμένες στάσεις και ίσως να μην έχετε την αντοχή που είχατε στα νιάτα σας.

Βέβαια, το σεξ είναι τρομερό σε κάθε ηλικία, αρκεί να βρείτε ή να επινοήσετε τον τρόπο για να το ζήσετε, ψάχνοντας και εφαρμόζοντας στάσεις στην κρεβατοκάμαρα με το/τη σύντροφό σας.

Ακολουθεί μια λίστα στάσεων για κάθε ηλικία από την έντονη περίοδο της δεκαετίας των 20 μέχρι και τα...60!

Για τη δεκαετία των 20 η περισσότερο απολαυστική στάση και για τους δύο είναι να είναι η γυναίκα από πάνω, ενώ μόλις πέντε χρόνια αργότερα εξαιρετικές θεωρούνται οι στάσεις της όρθιας καουμπόισσας και της ανεστραμμένης καουμπόισσας!

Στα 30 μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα! Στα 40 τα πράγματα αποκτούν συνοχή, τρυφερότητα και νόημα, ενώ στα 50 το πρωινό σεξ κάνει θαύματα (ακόμα κι αν υπάρχει ενίοτε στυτική δυσλειτουργία).

Τα 60s αποτελούν την πιο soft ηλικία για το σεξ. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επιθυμητή η χρήση λιπαντικού.


Πηγή: manslife.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια