Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αν και δρόμος με γρανάζι δεν γυρνάει το γρανάζι

Αυτός ο δρόμος που βλέπετε αναμένεται εδώ και 1,5 χρόνο να γίνει η παράπλευρη εθνική οδός των Τεμπών και συν τοις άλλοις εξυπηρετεί τους πολίτες, τους κατοίκους και τους διερχόμενους
οδηγούς για το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.
Επί 1,5 χρόνο εμπαίζει τους πάντες η Εταιρεία ότι θα αποπερατώσει το έργο πέρυσι το αργότερο 31/08/2017 !!!
Δεν το τελειώνει αν και συμβατική της υποχρέωση & θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων του Ευαγγελισμού, όπου χαρακτηρίστηκε μια δημοτική οδός, που διέρχεται στο δυτικό πλευρό του μικρού αυτού χωριού, ως παρακαμπτήριος οδός με άμεσο σκοπό να έχει παραδώσει το έργο μεταξύ Μαρτίου 2017 έως το αργότερο Αυγούστου 2017. 
Ήμουνα παρών στη διαβούλευση με τους κατοίκους και όλες τις αρχές. 
Όχι άλλος εμπαιγμός στους ξεχασμένους κατοίκους ενός μικρού χωριού, του Ευαγγελισμού, επειδή η τύχη τους έφερε να είναι λίγοι. 
Άλλωστε ούτε την εμφανή ανάληψη κάποιου έργου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δεν έχω διαπιστώσει. Αν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. 
Ένας δρόμος 700 μέτρων περίπου αν και γεμάτος με γρανάζι, δεν γυρνάει το γρανάζι. 
Τουλάχιστον ας αφήσουμε τους νεκρούς που κείτονται στο μικρό τους κοιμητήριο στην απόκοσμη γαλήνη τους και να μην τους ταράξουμε τον ύπνο με την βουή διερχομένων οχημάτων και τους τελευταίους κατοίκους να θρηνήσουν με ησυχία τα προσφιλή χαμένα τους πρόσωπα.
Το δικαιούνται. 
Κι όλα αυτά για να επανεγκατασταθούν τα παλιά Διόδια Τεμπών. 
17.05.2018
Μιχάλης Αβέλλας 
Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών

Υ.Γ. Θα μου πείτε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών τί θα μπορούσε να κάνει; 
-Και απαντάμε, αν ήμασταν εμείς ξέραμε πολύ καλά τι θα κάναμε και οι προτάσεις έχουν ήδη κατατεθεί. Είναι φλυαρία να επαναλαμβανόμαστε.



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια