Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΛ.ΑΣ : Από τον τελικό του Κυπέλλου εξαρτάται ο τουρισμός και η ελληνική οικονομία

Πρωτοφανές έγγραφο όπου συνδέει τον τελικό του Κυπέλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με την νέα τουριστική 



περίοδο αλλά και την διεθνή εικόνα της χώρας όπως και την ελληνική οικονομία(!) απέστειλε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προ λίγων ωρών, σε αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσία.

Στο έγγραφο αυτό αναφέρεται ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ συγκεντρώνει το «ευρύτερο διεθνές ενδιαφέρον» και ότι τυχόν επεισόδια θα μπορούν να έχουν εντυπωσιακές , αλυσιδωτές επιπτώσεις!

Πηγές της λεωφόρου Κατεχάκη αναφέρουν ότι «το έγγραφο αυτό αποτυπώνει τα τεράστια προβλήματα και τις πρωτοφανείς εντάσεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τα οποία προκαλούν τέτοια ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ που οδηγούν σε έκφραση υπερβολικών φόβων μέχρι και για κλονισμό της …ελληνικής οικονομίας». 


Αναλυτικά στο κείμενο της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ σημειώνεται ότι:

«Η πρόληψη –αποτροπή επεισοδίων ή γεγονότων τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά το συγκεκριμένο ευρέως ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός και κατ' επέκταση να βλάψουν τη διεθνή εικόνα της Χώρας μας εν όψει μάλιστα και της νέας τουριστικής περιόδου και της σημασίας που αυτή έχει για την εθνική οικονομία, αποτελεί βασική υποχρέωση για όλους τους εμπλεκόμενους στην διεξαγωγή του αγώνα υπηρεσίες μ συνεπώς και την επιφορτισμένη γι αυτό ΕΛ.ΑΣ».

Στη συνέχεια ζητείται γενική επιφυλακή και προσοχή των αστυνομικών. Για τον τελικό βρίσκονται επί ποδός περίπου 2700 αστυνομικοί κι υπάρχει σειρά προληπτικών μέτρων.


Βασίλης Λαμπρόπουλος - tovima.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια