Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γρηγόριος Κατσώλης :«Να δημιουργηθεί μια νέα καθαρή βάση»

Η «Νέα Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ηλείας» είναι μια παράταξη που ήρθε, όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της Γρηγόριος Κατσώλης, Αρχ/κας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου
για «δημιουργήσει μια νέα καθαρή βάση στη σχέση της ένωσης με τους συνάδελφους και να διασφαλίσει την ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ τους».
Μια παράταξη που θα συμμετάσχει στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού και μέχρι σήμερα, όπως υποστηρίζει ο κ Κατσώλης, έχει, πέρα από τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια, συγκεντρώσει και πολλούς υποστηρικτές.
Για την νέα παράταξη, τις αρχές της, τους στόχους της αναφέρθηκε ο κ Κατσώλης, καλώντας παράλληλα «όσους μοιράζονται το ίδιο όραμα , να γίνουν συνοδοιπόροι μας σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, που όμως είμαστε σίγουροι πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».
Ειδικότερα ο επικεφαλής της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας αναφέρει σε επιστολή του « Η εποχή που ζούμε επιτάσσει αλλαγές. Είναι φανερό πλέον πως τα λάθη και οι νοοτροπίες του παρελθόντος έχουν οδηγήσει την χώρα σε όλους τους τομείς, σε ένα τέλμα από το οποίο για να μπορέσουμε να φύγουμε πρέπει να αποτινάξουμε τις παθογένειες που τόσα χρόνια κυριαρχούσαν.
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε με βάση το ατομικό συμφέρον. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι ανήκουμε σε ένα σύνολο και ότι για να επωφεληθούμε πρέπει πρώτα να δρούμε υπέρ αυτού του συνόλου. Αν θέλουμε αυτός ο τόπος να προχωρήσει πρέπει οι άνθρωποι με καθαρή σκέψη, όρεξη και ψυχή να βγουν μπροστά και να αναλάβουν θέσεις σε νευραλγικούς τομείς.
Η Ελληνική Αστυνομία, την οποία έχουμε την τιμή να Υπηρετούμε, αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες του κράτους και εγγύηση για την έννομη λειτουργία αυτού. Ο απλός πολίτης στηρίζεται και αναφέρεται σε αυτή και πρέπει να είναι υπόδειγμα ως προς τη λειτουργίας της. Και όμως όλοι ξέρουμε πως και η Ελληνική Αστυνομία ως καθρέφτης της κοινωνίας που ζούμε , παρουσιάζει προβλήματα και παθογένειες αντίστοιχες με αυτές που ταλανίζουν τη χώρα μας. Ατομικισμός, κομματικά συμφέροντα, γραφειοκρατία, ωχαδερφισμός κ.α. είναι στοιχεία που δυστυχώς αναπτύχθηκαν στους κόλπους της και αποτελούν εμπόδιο για την αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργίας της. Υπηρετώντας την Ελληνική Αστυνομία και βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν, αποφασίσαμε να αναλάβουμε ενεργό δράση. Θέλουμε να εργαστούμε προκειμένου η Ελληνική Αστυνομία να επιστρέψει στις αξίες που μας ενέπνευσαν να ενταχθούμε σε αυτή».
«Δώστε μας την ευκαιρία να προσπαθήσουμε προς όφελος όλων μας»
Με στόχο τα παραπάνω, συνεχίζει ο κ Κατσώλης «αποφασίσαμε να κατέλθουμε στις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μια ένωση που πρωταρχικό της μέλημα θα είναι να δημιουργήσει μια νέα καθαρή βάση στη σχέση με τους συνάδελφους.
Ο συνδικαλισμός είναι πάνω από αξιώματα και προσωπικές φιλοδοξίες, δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πεδίο εκμετάλλευσης και εσωστρέφειας. Θα ήταν πολύ εύκολο από την πλευρά μας να προβούμε σε βαρύγδουπες δηλώσεις και μεγαλοστομίες προς υφαρπαγή του ψήφου σας, επειδή όμως θέλουμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια και μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, δεν θα το πράξουμε. Δεν υποσχόμαστε λοιπόν τίποτα και σε κανέναν. Αυτό το οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συναδέλφων και να διασφαλίσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ μεταξύ των. Εχέγγυο για την επιτυχή έκβαση αυτού μας του εγχειρήματος, αποτελεί η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες. Καλούμε λοιπόν, όσους μοιράζονται το ίδιο όραμα , να γίνουν συνοδοιπόροι μας σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, που όμως είμαστε σίγουροι πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και που αργά ή γρήγορα θα μας οδηγήσει σε επιθυμητό αποτέλεσμα. Δώστε μας την ευκαιρία να προσπαθήσουμε προς όφελος όλων μας».


ilidakampos.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια