Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο χυμός έκρυβε ''φιξάκια'' κοκαΐνης


Χυμό με δύο «φιξάκια» κοκαΐνης έδωσε 22χρονος Αλβανός σε 28χρονο κρατούμενο συμπατριώτη του με αποτέλεσμα να παραπεμφθούν και οι δύο στη δικαιοσύνη κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε κρατητήρια!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 22χρονος Αλβανός ταξίδεψε από τον Πειραιά στην Κω και απογευματινές ώρες μετέβη στα κρατητήρια όπου κρατούνταν ο 28χρονος συμπατριώτης του για διοικητική απέλαση.

Εκεί κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου ο 22χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να δώσει διάφορα τυποποιημένα προϊόντα στον 28χρονο Αλβανό, μεταξύ των οποίων και ένας χυμός που περιείχε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 9,2 γραμ. κοκαΐνης.

 

Τα αντικείμενα ελέγχθηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν τα ναρκωτικά και συνέλαβαν και τον 22χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει ο 22χρονος Αλβανός όπου και εντοπίστηκαν 14,9 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

 

 

Πηγή : rodiaki.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια