Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηγουμενίτσα: Νέα επιτυχία της «Λέσυ» που βρήκε πάνω από δυο κιλά όπιο!

Δυο στα δυο για την ικανότατη «Λέσυ», την εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα του 



Λιμενικού που εδρεύει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας! Ένα 24ωρο μετά την ανακάλυψη έξι κιλών ηρωίνης, άναψε «κόκκινο» και στη μεταφορά δύο κιλών οπίου που προερχόταν από την Τουρκία! 

Ο εκπαιδευμένος σκύλος κλήθηκε να ερευνήσει το αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες που οδηγούσε ένας Ιρανός, ο οποίος είχε περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσων των Κήπων στον Έβρο. Η «Λέσυ» δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του αυτοκινήτου, όπου ήταν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με όπιο βάρους δύο κιλών και 290 γραμμαρίων! Ο Ιρανός μεταφορέας, που είχε προορισμό την δυτική Ευρώπη, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Μόλις την προηγούμενη ημέρα, η πανέξυπνη «Λέσυ» είχε οδηγήσει στη σύλληψη ενός 38χρονου Αλβανού με ισπανική υπηκοότητα που οδηγούσε μια πολυτελή Mercedes με ισπανικές πινακίδες, καθώς εντόπισε κάτω από το φτερό του αυτοκινήτου την ειδική κρύπτη, όπου υπήρχαν 14 δέματα περιτυλιγμένα με ειδική ταινία αλουμινίου τύπου φιλμ και... καρμπόν που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους έξι κιλών και 80 γραμμαρίων.


protothema.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια