Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκάρουν τα σημειώματα του μητροκτόνου - Έγραψε μέχρι και την ώρα της δολοφονίας- "Ο θάνατος αυτός είναι δίκαιος..."


Το bloko.gr αποκαλύπτει τμήμα από τα σημειώματα που με το ίδιο ματωμένο χέρι με το οποίο σκότωσε τη μητέρα του, έγραψε ο μητροκτόνος κάνοντας ένας ψυχρό, όσο και
διασαλευμένο απολογισμό φρίκης.

Ο 38χρονος άνδρας, που κατάφερε τόσες μαχαιριές στην άτυχη μητέρα του όσα και τα χρόνια της ηλικίας του, είναι πτυχιούχος φυσικομαθηματικός αλλά άνεργος, όπως γράφει από το 2010, όταν και ξεκίνησε η μεγάλη οικονομική κρίση. Ο αδελφός του, που τελείωσε την ίδια σχολή εργάζεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, κάτι που προφανώς επιδείνωσε την όποια διαταραχή του. Η μητέρα ήταν συνταξιούχος γεωλόγος.

Όπως διαπιστώνεται από τα ακατάλυπτα σημειώματα που άφησε πάνω στο τραπέζι και πάνω στο πλεγμένο από την ίδια του τη μητέρα εργόχειρο, δαίμονες είχαν κατακλύσει το άρρωστο μυαλό του.

Στο πρώτο σημείωμα, αμέσως μετά τα δολοφονικά χτυπήματα με το μαχαίρι, έγραφε την ημερομηνία και την ακριβή ώρα θανάτου.7 Μαΐου - 18:51!!!Και από κάτω γράφει τα εξής: "Θανατώνω Αγγελική, αφού παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε εναντίον μου, μέσω της Μασονίας".


Την επόμενη ημέρα στις 8 Μαΐουγράφει μεταξύ άλλων: "Δέχομαι επιθέσεις. Δεν μου αποδίδεται ότι μου αναλογεί. Δεν δίνω το δικαίωμα ούτε σε έναν να με αμφισβητεί όπως και όσο να το θέλει".

Στις 9 Μαΐου και λίγες ώρες πριν η αστυνομία μπει στο διαμέρισμα της φρίκης, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν Ερινύες, ούτε τύψεις συνείδησης. "Ο θάνατος αυτός είναι δίκαιος., επειδή η Α.Κ. δεν μπορεί να διεξάγει οποιοδήποτε είδος πίεσης πάνω μου. Η γυναίκα αυτή, παρά τη θέληση μου, παρά την εχθρική μας σχέση, έδωσε με την ειδικό την είδηση για οιονεί βλάβη. Με επιβουλή της Μασονίας και της σύμπραξης της, η κατάσταση εναντίον μου έτεινε από το κακό στο χειρότερο. Η στάση της Α.Κ. εναντίον μου είναι διαφανής. Ως εκ τούτου η ψυχή μου όπως μπορούν να γνωρίζουν όλοι όσοι με γνωρίζουν, προσωπικά πρόκειται για υπόθεση θανάτου ενός εκπροσώπου της Μασονίας. Φτάνουν οι πράξεις της μητρός μου εναντίον μου".


Οι αστυνομικοί με φρίκη διαπιστώνουν ότι το όπλο του εγκλήματος, το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε την τραγική γυναίκα, το χρησιμοποίησε μετά και ... αλλού! Το σκούπισε από τα αίματα και με αυτό έκοψε μερίδες το φαγητό του.



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια