Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έστειλαν αστυνομικό της ΟΠΚΕ στις πεζές περιπολίες επειδή ήταν ... αξύριστος!!!

Η πειθαρχία, είναι πειθαρχία. Και η καλή εμφάνιση- παρουσιαστικό ενός αστυνομικού ειδικά της ΟΠΚΕ είναι επιβεβλημένο για πολλούς λόγους να είναι
ευπρεπής κι επιβλητική. Άλλο όμως το ένα και άλλο αυτό που καταγγέλεται στο bloko.gr από συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, οι επικεφαλής των ΟΠΚΕ "έπιασαν" αστυνομικό ομάδας της δυτικής Αττικής αξύριστο και αντί μιας πειθαρχικής ή χρηματικής ποινής, επέλεξαν τον εξοστρακισμό. Τον μετέθεσαν στη νέα και υπό σύσταση ακόμη, υποδιεύθυνση περιπολιών, με άγνωστο όσο κι ακατανόητο σκεπτικό. Γιατί ούτε ως κίνηση σωφρονισμού του ίδιου μπορεί να ερμηνευθεί, ούτε και πολύ περισσότερο ως απόπειρα ενίσχυσης του ηθικού των συναδέλφων του δύναται να εκληφθεί.

Ο αστυνομικός που πήρε την άγουσα για τις περιπολίες, εμφανίζεται ότι έχει πολυετή εμπειρία και μάλιστα μετρά δύο ένοπλες συμπλοκές με κακοποιούς και η μετακίνηση του θεωρείται ότι θ' αποδυναμώσει την ομάδα του, καθώς αποτελούσε σημείο αναφοράς και στήριγμα των συναδέλφων του.

Αν η λογική ενίσχυσης παντί τρόπω των περιπολιών επιβάλει τέτοιου είδους επιλογές, εμάς δεν μας περισσεύει. Απλώς αναρωτιόμαστε τι είδους αστυνομία διαμορφώνουν.

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια