Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκάρει η παιδοκτόνος της Πετρούπολης: το παιδί με απειλούσε κι έπρεπε να το ξεφορτωθώ


Ως «απειλή» και «κίνδυνο» έβλεπε το νεογέννητο μωρό της η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης, λέγοντας ότι ένιωθε πως έπρεπε να το ξεφορτωθεί. Όπως, σύμφωνα με
πληροφορίες, ισχυρίστηκε στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε σήμερα, "Μεγάλωσα κανονικα μετά το θάνατο του πατέρα μου στη Λήμνο. Είχα μια σχέση και έμεινα εγκυος στην αρχή με επέκριναν οι δικοί μου και έτσι το έριξα. Περνώντας ο καιρός μου έκαναν bullying. Το ίδιο έζησα και στην Αθήνα".
"Βαθιά μέσα μου ήθελα να γίνω αποδεκτή μέσα από τις εφήμερες σχέσεις μου έπαιρνα ικανοποίηση ότι είμαι ποθητή στους άντρες. Τα έφτιαξα πέρσυ με ένα παιδί και έμεινα έγκυος .Είχα κανονική περίοδο και κατάλαβα ότι έμεινα έγκυος στον έβδομο μήνα όταν άρχισα να κλωτσάει το παιδί", υποστηρίζει η 19χρονη.
Όπως ανέφερε στην απολογία της, "με έπιασε πανικός, τι θα κάνω; Κάθε μέρα φοβόμουν πώς θα γεννήσω μόνη μου. Όχι τι θα κάνω το παιδί μετά. Εκείνη την ημέρα πονούσα ανυπόφορα και ήθελα να το πω στον αδελφό μου. Του είπα έλα σπίτι. Μόλις μου είπε ότι φέρνω γιατρό έκανα πίσω και του είπα όχι, έχω κύστη, την έσπασα δεν θέλω τίποτα".
"Ξαφνικά έσπασαν τα νερά. Μπήκα στο μπάνιο, οι πόνοι ήταν ανυπόφοροι μέχρι και τα μηνίγγια μου χτυπούσαν. Πονούσα πολύ, έσπρωχνα, το παιδί γεννήθηκε, ήμουν ημιλιπόθυμη, το είδα ως εχθρό, ως απειλή, και το μόνο που σκέφτηκα ήταν πώς θα φύγει από κοντά μου", αναφέρει, έχοντας συνειδητοποιήσει πιά ακριβώς τις πράξεις της και το έγκλημα που διέπραξε.
Ο ρόλος της μητέρας της
Αναφερόμενη στην εμπλοκή της μητέρας της στην όλη υπόθεση, ανέφερε ότι περιορίστηκε στην απορριψη του άψυχου σώματος του μωρού στον κάδο απορριμμάτων.
Όπως είπε χαρακτηριστικά στην απολογία της, "πίσω από την πόρτα ήταν η μητέρα μου και της είπα φέρε μια σακούλα. Η μαμά προσπάθησε να μπει μέσα για να βοηθήσει αλλά δεν χωρούσε. Το έβαλα στη σακούλα και της είπα πήγαινε πέταξέ το. Τα χαρτιά τα έβαλα στο στόμα για να σταματήσω την αιμορραγία, δεν πίστευα ότι θα πεθάνει έτσι".


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια