ΠΟΜΕΝΣ: Κόκκινο στην Κλωνοποίηση


Παραθέτουμε ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο καταργημένο σωματείο και στον κλώνο αυτού.

 

Η ΠΟΜΕΝΣ απευθύνει δημόσια, τα ερωτήματα, στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και στα μέλη τους, που δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα, παραπληροφορούνται.

 

Γνώριζαν - γνωρίζουν την ύπαρξη του κλώνου του καταργημένου σωματείου; Είχαν ενημερωθεί για τη σύσταση του; Γνωρίζαν - γνωρίζουν την διαδικασία σύστασης του εν λόγω κλώνου; Συμφωνούν με την ένοχη σιωπή των ιδρυτών του κλώνου; Συμφωνούν με την ίδρυση του κλώνου;

 

Η Ομοσπονδία μας οφείλει να πράξει, μέσα από τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες τόσο κατά του κλώνου του καταργημένου σωματείου, όσο και στους υπευθύνους, που εν γνώσει τους αγνόησαν και απαξίωσαν το νομικό πλαίσιο και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, επιδιώκοντας ένα νέο κύκλο δικαστηρίων και εσωστρέφειας μεταξύ των στρατιωτικών.

 

Τα παραμύθια τελείωσαν. Η ΠΟΜΕΝΣ θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της και κανένας κλώνος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην προοπτική αυτή.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Ο                                                                                     Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Επγός (ΥΔΚ)                                                          Λγος (ΠΖ)

 

 

 


_