Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε θα γίνουν οι μεταθέσεις των χαμηλόβαθμων αστυνομικών, πότε των αξιωματικών και τί ... θα δείξουν στη σκιά της εξολόθρευσης του εκαμίτη


Η μοίρα και η συγκυρία (ίσως και όχι τόσο το ορόσημο του φαταλισμού) φέρνουν πολύ κοντά τις κρίσιμες μεταθέσεις τόσο των χαμηλόβαθμων όσο και κυρίως των αξιωματικών της αστυνομίας, σε
πολύ κοντινό χρονικό σημείο με τη δολοφονία του πρώην εκαμίτη.


Μεταθέσεις που αναμένεται να συμβούν των πρώτων μέσα στο πρώτο δεκαήμερο Ιουνίου και των δεύτερων προς το τέλος του ίδιου μήνα. Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι οι μεταθέσεις αυτές και κυρίως οι τοποθετήσεις πρόκειται αφενός να σηματοδοτήσουν αφετέρου ν' ανανοηματοδοτήσουν τη νέα εποχή στην αυτοκρατορία της ΕΛΑΣ.

Τόσο σε επίπεδο συσχετισμών και ομαδοποιήσεων γύρω από τους επίδοξους διαδόχους του κ. Τσουβάλα, καθώς ο καιρός γαρ εγγύς, όσο όμως και ίσως περισσότερο στη μετά Παπαχρήστου εποχή, ο καθοριστικά σημαντικός όσο και καίριος του οποίου στους μέχρι τώρα ένστολους συνασπισμούς έχει αναδειχθεί σε προηγούμενο άρθρο.

Ήδη, από τον Ιανουάριο, όπως επίσης έχει εκτεθεί αναλυτικά από το bloko.gr, είχε καθοριστεί μια κόκκινη γραμμή ελέγχου κρίσιμων υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε, να εξετάσουμε και ν' αναλύσουμε, αν και ποιες ανακατευθύνσεις θα υπάρξουν.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια