Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γονείς τέρατα - Απολογίες ανείπωτης διαστροφής - Κατακρεουργούσαν για χρόνια τα παιδιά τους

Το bloko.gr από σπάνια έως ποτέ δεν κάνει χρήση τέτοιων χαρακτηρισμών όπως αυτός στον τίτλο. Η περίπτωση της Λέρου είναι διαφορετική. Οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν και φρύαξαν με
όλα όσα άκουγαν τους γονείς να περιγράφουν τον ανείπωτο όσο και σπαρακτικό για κάθε άνθρωπο ψυχολογικό διαμελισμο των παιδιών τους.

Τίποτε απ' όλα όσα είπαν δεν μπορεί να αναπαραχθεί. Έστω και μία λέξη. Τόσο πολύ βυσσοδόμησαν στα τουλάχιστον δύο από τα 4 παιδιά τους. Κα κυρίως στον 24χρονο με και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς τρομερά διανοητικά προβλήματα και στην 13χρονη κόρη που την περασμένη Τετάρτη έκανε εισαγωγή για ιατρική βοήθεια, με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης, όππως μεταξύ άλλων και η άρνηση φαγητού.

Πριν από λίγη ώρα οι γονείς τέρατα αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Κω και μεταφέρονται στον εισαγγελέα για να ξαναπεριγράψουν την αποκρουστικά φρικαλέα διαστροφή και τον αργό ψυχολογικό θάνατο με τον οποίο στιγμάτισαν σώμα και ψυχές των ίδιων των παιδιών τους. Είναι μάλλον η πρώτη φορά στα χρονικά που και η μάνα παραδέχεται και ομολογεί τη συμμετοχή της σε απάνθρωπα όσο και ανομολόγητα όργια επιπέδου ρωμαϊκής διαστροφής.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια