Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέα η παθολόγος του Λαϊκού Νοσοκομείου


Προφυλακιστέα η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα των αντικαρκινικών φαρμάκων, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 10 Μαΐου.

 

Η 44χρονη, απολογούμενη στην ανακρίτρια, υποστήριξε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της από άτομο που δεν ανήκει στην ομάδα των κατηγορούμενων ως μελών του κυκλώματος.

 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε προχωρήσει σε 86 παράτυπες συνταγογραφήσεις, επειδή, όπως είπε, την εκβίαζε και την απειλούσε για τη ζωή, τόσο τη δική της, όσο και του συζύγου της, άλλο άγνωστο άτομο.

 

Δύο φορές, μάλιστα, την απείλησε, όπως ισχυρίστηκε, με πιστόλι, ενώ αρχικά της είχε προτείνει και χρήματα, τα οποία όμως εκείνη αρνήθηκε.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

 

 Μια περίεργη εξαφάνιση νεαρής γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου και του συζύγου της, δημοσιογράφου, την Τετάρτη 9 Μαΐου -ενώ, δηλαδή, είχαν γίνει συλλήψεις μελών του εγκληματικού κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα- δίνει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης ξεκινά μία ημέρα πριν από την αναφορά που έκανε η ογκολόγος γιατρός Ελ.Γκ. του ίδιου νοσοκομείου, με την οποία αποκαλύπτει ότι εντόπισε 44 ακόμη πλαστές συνταγές ασθενών. Η συγκεκριμένη γιατρός, η οποία είναι και καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απευθυνόμενη στον διοικητή του νοσοκομείου δηλώνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψή της και τον καλεί να διαβιβάσει τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Προσθέτει δε ότι επιφυλάσσεται να ολοκληρώσει το συντομότερο την έρευνα για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, που, όπως δηλώνει, την έχει συγκλονίσει.

 

Η υπόθεση όμως αρχίζει και εξελίσσεται σε Γκραν Γκινιόλ, όταν ο διοικητής του νοσοκομείου ενημερώνει τις αρμόδιες Αρχές ότι μια γιατρός, η οποία συνεπικουρούσε τη συγκεκριμένη ογκολόγο, εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη. Η κοπέλα εμφανίστηκε κανονικά στην υπηρεσία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο την Παρασκευή 4 Μαΐου, τη Δευτέρα 7 Μαΐου και, τελευταία φορά, την Τρίτη 8 Μαΐου. Οπως αναφέρει στο έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου, η εξαφανισθείσα εργαζόταν καθημερινά στο παράρτημα του Λαϊκού Νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της γιατρού που έκανε την αναφορά για τις πλαστές συνταγές όσο και άλλων δύο γιατρών, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης ογκολόγος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διοικητής ενημερώνει πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τη μητέρα της, εκείνη τον ενημέρωσε ότι έχει ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Μάλιστα, του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπάρχουν -εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα- σφραγίδες της ίδιας, των γιατρών Μ.Κ. και Α.Τ., καθώς και τα βιβλιάρια δύο ασθενών.

 

Πηγή: zougla.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια