Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΝΕΣΠΑΑ για το ΔΣ της ΠΟΑΞΙΑ


Παραθέτουμε ανακοίνωση της Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8-5-2018, συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΑΞΙΑ, τα πεπραγμένα της οποίας ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία.

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως κατά την διάρκεια της συνεδρίασης από πλευράς των μελών της Πρωτοβουλίας μας, μεταξύ άλλων, τέθηκαν:

Α. Το θέμα των συνεχόμενων μετακινήσεων Διμοιριών της ΔΑΕΘ σε νησιά του Αν.Αιγαίου, που διαταράσσει την προσωπική και οικογενειακή ζωή των συναδέλφων μας και η ανάγκη να επιμεριστούν και άλλες υπηρεσίες την  διαχείριση του προσφυγικού.

Σχετικά με αυτό το θέμα, υπενθυμίζουμε την πρόταση για αεροπορική μετακίνηση Διμοιριών στα νησιά του Αν.Αιγαίου, που πολύπλευρα θα έχει θετικά αποτελέσματα.

Β. Προτάθηκε και έγινε δεκτό, να θέσει η Ομοσπονδία ως θέμα πρώτης προτεραιότητας την διεκδίκηση της κατάργησης του άρθρου 26, του Π.Δ. 6/2018, με το οποίο καταργήθηκε το αμετάθετο των Αξιωματικών στον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή.

- Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας, τόσο τα γενικότερα όσο και τα ειδικότερα (παράλληλη επετηρίδα, βαθμολόγιο ΤΕΜΑ και Ανθυπαστυνόμων κ.α.) είναι σημαντικά και οφείλουμε να αγωνιστούμε ενωμένοι για την επίλυση τους και ελπίζουμε πως η πολιτική και η φυσική ηγεσία θα κινηθεί στην κατεύθυνση της ρύθμισης τους.

Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε την Ένωση Αξιωματικών Αττικής, για την άρτια και δημοκρατική διεξαγωγή της τακτικής της συνέλευσης.

 

                                          ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια