Η “απάντηση” των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς (φωτο)

Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV απάντησαν οι Anonymous Greece στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερς. Σε ανάρτηση που έκαναν στον ιστότοπο medium.com, οι
Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι έχουν χακάρει 12.978 ρούτερς της Turk Telecom, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση της Τουρκίας, τους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερς ότι, «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει τον ISIS  με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».
Στο ίδιο κείμενο παίρνουν θέση για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών, αλλά και για τους δύο Έλληνες στρατιώτες, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.
«Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε επίθεση που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε», αναφέρουν, ενώ για να αποδείξουν ότι η επίθεσή τους στο τουρκικό κανάλι διήρκησε πάνω από 12 ώρες δημοσίευσαν δύο σχετικά γραφήματα.
Anonymous - Έλληνες χάκερς - Τουρκία
Anonymous - Έλληνες χάκερς - Τουρκία
Τέλος, οι Anonymous προειδοποιούν ότι οι επιθέσεις θα ισχυροποιηθούν ενόψει των εκλογών.
Ολόκληρη η ανάρτηση των Anonymous Greece
«Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δολοφονεί Κούρδους και στόχος του είναι να επανιδρύσει τον ISIS με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν λέει ψέμματα στον λαό του και στους πολίτες και σ’εσάς τους χάκερς που τον υποστηρίζετε. Ο Ερντογάν θέλει να γίνει υπερδύναμη της Ανατολής αλλά δεν θα τα καταφέρει. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αγνοώντας τα παιδιά και τους αμάχους που σκοτώνονται στο Αφρίν. Είστε τρομοκράτες!
Τώρα, για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών. Οι 8 στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα, μια πολιτισμένη χώρα τους το παρείχε. Κάθε χώρα θα έκανε το ίδιο.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα της χώρας κατά λάθος. Και τους έχετε φυλακισμένους επί 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα. Έχασαν λόγω της ομίχλης τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.
«12,987 τουρκικά ρούτερς και σέβερς έχουν ‘χτυπηθεί’»
Χακάραμε πάνω από 12,987 τουρκικά ρούτερς και σέρβερς. Όλοι αυτοί είναι της Turk Telecom ISP. Ο λόγος που το κάναμε είναι για να πετύχουμε ένα μεγάλο χτύπημα στην χώρα σας με τις δικές σας IP. Πλέον οι σέρβερ σας και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση.
«Η ‘επίθεση’ στο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV»
Τόσο το κανάλι όσο και το site του τουρκικού καναλιού Channel 24 TV δέχθηκαν μεγάλη κυβερνοεπίθεση επί 12 ώρες. Το πιο αστείο είναι ότι η επίθεση έγινε με τα δικά σας ρούτερ και τους δικούς σας σέρβερ».


_