Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Παιδιά έπαιζαν κρυφτό και ένας 8χρονος έπεσε σε φρεάτιο


Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα παιδικό παιχνίδι σε μια γειτονιά της Λαμίας στη Νέα Άμπλιανη. Πιο συγκεκριμένα μια αρκετά μεγάλη παρέα παιδιών έπαιζε κρυφτό στην πλατεία στο τέρμα της οδού Βερμίου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγο πριν τις 9:00΄, χθες βράδυ, ο 8χρονος πήγε να κρυφτεί στο ισόγειο μιας νεοανεγειρόμενης οικοδομής. Στο ισόγειο της οικοδομής υπήρχαν δυο φρεάτια εξαερισμού για το υπόγειο, τα οποία ήταν ξεσκέπαστα. Την ώρα εκεινη είχε αρχίσει να σουρουπώνει και δεν φαινόντουσαν καθόλου. Το παιδί μπαίνοντας στην οικοδομή ξαφνικά βρέθηκε στο κενό πέφτοντας σε ένα από αυτά.



Ο μικρός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπως και τα άλλα παιδιά και αμέσως στο σημείο βρέθηκε η μητέρα του και άλλοι γείτονες που άκουσαν τις φωνές. Ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν γιατί η μητέρα του και γείτονες με μια μεγάλη σκάλα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί, που πέρα από το σοκ που είχε υποστεί δεν φάνηκε να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Οι περίοικοι έκαναν λόγο για επικίνδυνες παγίδες, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία, όπου καθημερινά παίζουν παρά πολλά παιδάκια. «Από τύχη δεν είχαμε τίποτα χειρότερο. Στο σημείο που βρίσκονται δεν φαίνονται καθόλου. Πρέπει να καλυφθούν άμεσα...», είπε ένας από τους περίοικους.









πηγή: lamiareport
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια