Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είναι η αυθόρμητη - οικιακή ανθρωποκτονία που διέπραξε ο 80χρονος στην Κοδριγκτώνος

Αυθόρμητη - οικιακή χαρακτηρίζεται βάσει της βιβλιογραφίας η ανθρωποκτονία της 77χρονης στην οδό Κοδριγκτώνος από τον 80χρονο σύντροφό της, που αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης. Όταν
τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλήματων Κατά Ζωής έφθασαν στο σημείο, είδαν πως δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ίχνη έρευνας, ενώ αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελούν λεία ενός ληστή, υπήρχαν στον χώρο.
Ενημερώθηκαν, μάλιστα, από τον γιο του θύματος η εξώπορτα τού διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη.

Σε κάθε ανθρωποκτονία εκείνο που αναζητούν πρώτα οι αστυνομικοί είναι το κίνητρο.

Από τον τρόπο, το χρόνο και το μέσο τέλεσης τού εγκλήματος, στράφηκαν αμέσως στο περιβάλλον της 77χρονης.

Το πτώμα ήταν επάνω στο κρεβάτι, σκεπασμένο με ένα μαξιλάρι, που φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, αλλά και με κάποια φουλάρια, κάτι που έδειξε στους έμπειρους αστυνομικούς την προσπάθεια του δράστη όχι να αποκρύψει τη σορό, αλλά να... ακυρώσει την πράξη του.

Πληροφορήθηκαν ότι εδώ και 15 χρόνια συζούσε με τον 80χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα άνοιας και το τελευταίο τετράμηνο η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είχε εμφανή σημάδια επιθετικότητας.

Ο 80χρονος είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα να περπατά στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του.

Όταν προχώρησαν στην προσαγωγή του στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ δεν υπήρχε επικοινωνία μαζί του. Τον εξέτασε ψυχίατρος, ο οποίος και γνωμάτευσε πως πάσχει από άνοια βαριάς μορφής. Όλα τα ευρήματα και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, όμως, δείχνουν πως εκείνος είναι ο δράστης της αυθόρμητης - οικιακής ανθρωποκτονίας.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια