Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιοί πυροσβέστες σήκωσαν κούπα στον τελικό του 7x7 (φωτογραφίες)

Την Τρίτη 24 Απριλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «KIFISSOS CLUB» στο Αιγάλεω, έπεσε η αυλαία του 10ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 7x7 των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος (Α.Ε.Π.Ε.).

Στον τελικό προκρίθηκαν οι ομάδες του 1ου Π.Σ Πειραιά και του 7ου Π.Σ Αθηνών, οι οποίες αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα έντονο, με πολλές φάσεις, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους ωραίο θέαμα. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του 1ου Π.Σ Πειραιά με σκορ 6-4.


Νωρίτερα είχε διεξαχθεί ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων του 2ου Π.Σ Πειραιά και της Σχολής Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Α.Π.Σ), νικητής των οποίων αναδείχθηκε η Σ.Α.Π.Σ κατακτώντας την 3η Θέση με σκορ 0-6.

Ακολούθησε τελετή απονομής των κυπέλλων στις τρεις πρώτες ομάδες και δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα σε όλες τις παρευρισκόμενες ομάδες για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.


Το Δ.Σ. της Α.Ε.Π.Ε. βράβευσε Τιμής Ένεκεν για την συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα της Ένωσης τους παρακάτω παραβρισκόμενους: τον Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αττικής Υποστράτηγο ΠΣ Αχιλλέα Τζουβάρα, τον Διοικητή Π.Υ. Αθηνών Αρχιπύραρχο Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Διοικητή Π.Υ. Πειραιά Αρχιπύραρχο Ιωάννη Σταμούλη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχο Σπυρίδων Βαρσάμη, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Α.Ε.Π.Ε. και Πρόεδρο της Πανελληνίας Ένωσης Αποστράτων κ. Κωνσταντίνο Γιαννάκο καθώς και τον Πρόεδρο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Δημήτριο Σταθόπουλο ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα ποδοσφαίρου της Ένωσης, αθλητικό υλικό προκειμένου να καλυφτούν οι λειτουργικές ανάγκες.



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια