Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέλεις να καταλάβεις τη συμπεριφορά των γυναικών; Δες εδώ 5 τρόπους!



Θεωρείς ότι όσα σκέφτονται και κάνουν οι γυναίκες είναι δύσκολο να τα καταλάβεις και η συμπεριφορά τους σε μπερδεύει;

Θεωρείς ότι ακόμη κι αν εσύ προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είναι ευχαριστημένες, εκείνες νευριάζουν και πολλές φορές γίνονται αγενείς; Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά των γυναικών μοιάζει να είναι παράλογη πολλές φορές. Λένε όχι όταν θέλουν να πουν ναι και το αντίστροφο.

Μπορεί να έχεις ρωτήσει τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει γιατί φέρεται έτσι και να παίρνεις μία πολύ συναισθηματική απάντηση γεμάτη κενά λογικής. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκη σκέψη από τους άντρες και δρουν πιο συναισθηματικά. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να μάθεις να καταλαβαίνεις τη συμπεριφορά της κοπέλας σου αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Δες παρακάτω πέντε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις την συμπεριφορά των γυναικών!

1. Η πλήρης ανεξαρτησία

Ζούμε στην εποχή του μετά-φεμινισμού όπου μία γυναίκα, ακριβώς όπως ο άντρας, μπορεί να ζήσει εντελώς ανεξάρτητη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει συναισθηματικές ανάγκες όπως ακριβώς κι εσύ. Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο στην κοινωνία μας. Πρέπει όμως να σέβεσαι την ανεξαρτησία της και τα όρια της, όπως και το δυναμισμό της. Αν σε τρομάξει ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της, εκείνη θα το καταλάβει και είτε θα φύγει, είτε θα αντιδράσει με άλλους τρόπους.

2. Η ανάγκη για ελευθερία

Στην Ελλάδα έχουμε κρατήσει τα οικογενειακά πρότυπα της πυρηνικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει δέσμευση και παιδιά εντός γάμου τις περισσότερες φορές. Όμως, πλέον και οι γυναίκες παντρεύονται και κάνουν παιδιά σε μεγαλύτερες ηλικίες και δίνουν για αρκετά χρόνια βαρύτητα στις σπουδές και στην καριέρα τους. Δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να μη δεσμευτούν και να παραμείνουν ελεύθερες όλη τους τη ζωή.

Αν η συμπεριφορά των γυναικών που σε ελκύουν είναι πιο φιλελεύθερη, θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχουν ανάγκη για ελευθερία. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δείξεις κατανόηση, μπορεί και να αλλάξει η σχέση σου μαζί τους. Αν δουν ότι ταιριάζετε, ίσως δώσουν την ευκαιρία να είστε μαζί.


3. Η αναζήτηση συντροφικότητας

Οι γυναίκες συχνά θέλουν κάτι περισσότερο από το να περνάνε καλά κι ας μην το παραδέχονται ανοιχτά. Βέβαια αυτό το κάνουν και πολλοί άντρες. Η αιτία γι’ αυτό είναι ο φόβος μήπως δείξουν αδυναμία και ανικανότητα να βρουν αυτό που πραγματικά ψάχνουν.

Στα speed dating που ξεκίνησαν στο εξωτερικό και έχουν έρθει εδώ και μερικά χρόνια στη χώρα μας, ρωτήθηκαν άντρες και γυναίκες γιατί έλαβαν μέρος. Οι άντρες απάντησαν πως μπορεί να γνώριζαν όμορφες κοπέλες και άφησαν ενδεχόμενα ανοιχτά. Οι πιο πολλές γυναίκες απάντησαν πως το έκαναν για πλάκα. Η αλήθεια πίσω από τις απαντήσεις είναι πως τα δύο φύλα δεν ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όλοι θέλουν να γνωρίσουν ένα άτομο να ταιριάζουν.

4. Οι γυναίκες δεν φλερτάρουν ανοιχτά

Θα έχεις παρατηρήσει πως σπάνια μία γυναίκα φλερτάρει ανοιχτά. Οι γυναίκες που σπάνε αυτό το καλούπι είναι λίγες και γίνονται κυνηγοί. Οι πιο πολλές γυναίκες δεν ζητάνε το τηλέφωνο, ούτε πλησιάζουν τους άντρες που τους αρέσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ρισκάρουν την απόρριψη και πιο γενικά την αξία τους. Δεν θέλουν να «πέσουν» στα μάτια των άλλων.

Οι άντρες επίσης δεν θέλουν την απόρριψη, αλλά όχι στο βαθμό που την αποφεύγουν οι γυναίκες! Η απόρριψη πονάει πολύ περισσότερο μία γυναίκα παρά έναν άντρα. Παρόλο που αυτός είναι ο γενικός κανόνας, μπορείς να καταλάβεις πότε μία γυναίκα σε φλερτάρει διακριτικά από τη γλώσσα του σώματός της.

5. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα

Ως άντρας γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι για σένα να κερδίζεις το σεβασμό από τον περίγυρό σου και τη σχέση σου. Το ίδιο ακριβώς θέλουν οι γυναίκες. Μία κοπέλα ψάχνει για έναν άνθρωπο να τη σέβεται γι’ αυτό που είναι. Αν είσαι δίπλα της μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη, το αντιλαμβάνεται.

Μπορεί το καλό σεξ να είναι μεγάλο κίνητρο, αλλά όταν είναι το μόνο κίνητρο, οι γυναίκες θα απορρίψουν είτε εσένα είτε αυτό που έχετε. Για να καταλάβεις τη γυναίκα που θέλεις πρέπει να θυμάσαι πως όταν σε σέβεται νιώθεις ότι σε εκτιμά, όταν όμως την εκτιμάς γι’ αυτό που είναι νιώθει πώς τη σέβεσαι.


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια