Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εκβίαζαν εμένα και τον σύζυγό μου» -Τι είπε η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού που φέρεται να εμπλέκεται στη μαφία των φαρμάκων

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία της η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα μεταπώλησης πανάκριβων
αντικαρκινικών φαρμάκων και κατηγορείται για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της απάτης.

Η ίδια απολογούμενη αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το κύκλωμα και πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της, αν και φέρεται να ομολόγησε πως προχώρησε σε 86 συνταγογραφήσεις, οι οποίες δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου.

Ωστόσο, όπως είπε, για αυτές τις συνταγογραφήσεις δεν έλαβε ανταλλάγματα, αλλά το έκανε γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή της αλλά και του συζύγου της -ακόμη και με όπλο- από άγνωστο πρόσωπο το οποίο την είχε μετατρέψει σε «άβουλο και πειθήνιο όργανό του».

Όλα ξεκίνησαν, υποστήριξε, όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα για να προχωρήσει στις παράνομες συνταγογραφήσεις. Οι απειλές όμως συνεχίζονταν και έτσι αποφάσισε να εξαφανιστεί για να χάσει τα ίχνη της το πρόσωπο που την εκβίαζε, το οποίο δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των κατηγορουμένων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής της θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή των παράνομων αντικαρκινικών και εκτιμούν πως η ανάκριση πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων που η 44χρονη συνταγογράφησε.

Η γιατρός συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας. Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις αρχές Μαΐου, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με την παράνομη διακίνηση αντικαρκινικών φαρμάκων.

Πηγή: iefimerida.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια