Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

43χρονος "διάολος μεταμορφωμένος" στα χέρια της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

Πολυπράγμων, ιδιαίτερα προσεκτικός, θεοσεβούμενος, κλασσικός απατεώνας, "διάολος μεταμορφωμένος". Με αυτές τις λέξεις περιγράφουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας
Νοτιοανατολικής Αττικής τον 43χρονο Ρώσο, που συνέλαβαν στο Ελληνικό.

Βασική ασχολία του, όπως φαίνεται, η διακίνηση ναρκωτικών. Ταυτόχρονα, όμως, είχε προχωρήσει και σε άλλα επίπεδα και έκανε κάθε είδους απάτες. Αγορές αυτοκινητών, είχε ΑΦΜ και είχε ανοίξει εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, είχε λάβει άδειες από τουλάχιστον δύο τράπεζες.

Οι αστυνομικοί της ΥΑΝΑ βρήκαν στην έρευνά τους ένα βουλγαρικό διαβατήριο, το οποίο το είχε χρησιμοποιήσει, καθώς είχε θεωρημένες βίζες, αλλά και μία πλαστή ελληνική ταυτότητα, στην οποία χρησιμοποιούσε πραγματικά στοιχεία ομογενούς, αλλά είχε τοποθετήσει τη δική του φωτογραφία.

"Αχίλλειος πτέρνα" του αποδείχθηκε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο διεκδικούσε μία γυναίκα από τη Ρωσία, μετά το διαζύγιο με τον άντρα της, εις βάρος του οποίου είχε κάνει μήνυση για υπεξαίρεση.

Το όχημα τέθηκε υπό παρακολούθηση και οι αστυνομικοί κατέληξαν στον 43χρονο και δύο συνεργούς του, έναν ομογενή από την Ουκρανία και έναν Αλβανό, ο οποίος είχε λάβει άδεια παραμονής.

Σε αυτό το αυτοκίνητο βρήκαν 22 κιλά χασίς.

Ο 43χρονος "διάολος μεταμορφωμένος" δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους διώκτες του, καθώς ποτέ δεν χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο. Αντίθετα, βρήκαν δορυφορικά τηλέφωνα, ασυρμάτους, ενώ συχνά χρησιμοποιούσε και θαλάμους με καρτοτηλέφωνασ του ΟΤΕ.

Στην εμφάνισή του, τον χαρακτηρίζουν τυπικό απατεώνα. Καλοντυμένο, ευγενή, με το σταυρό και τα κομποσχοίνια του.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια