Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρουσία 350 συνέδρων ξεκίνησε το Συνέδριο για την παράνομη οπλοχρησία


Στον Άγιο Νικόλαο του νομού Λασιθίου και για πρώτη φορά παρουσία 350 συνέδρων 

πραγματοποιείται το 34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο ξενοδοχείο Mirabello.
Το συνέδριο ξεκίνησε χθες με τη συμβολή και τη άψογη συνεργασία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει θέμα την παράνομη οπλοχρησία και σκοπό έχει να ενημερωθεί ο κόσμος, να αφυπνιστούν η κοινωνία και οι πολίτες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης κ. Ιωάννη Καραπατάκη. 
Στο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης, αναμένεται να τεθούν σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν συνολικά την κοινωνία.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνο Φραγκάκη, τα χρήματα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Αρναουτάκης: Κοινωνικό στίγμα για την Κρήτη το φαινόμενο οπλοχρησίας
Στο κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας, στη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. σε υποδομές αλλά και τεχνικά μέσα, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Πανελλήνιο συνέδριο Αστυνομικών
Παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, του Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου, του Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., κ.κ. Μ. Καραμαλάκη, Ε. Δασκαλάκη, Κ. Λαγουδάκη, της Εισαγγελέα Λασιθίου Μ. Κοντόγγονα, της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Π. Πετράκη, του δημάρχου Αγ. Νικολάου Αντώνη Ζερβού, Αστυνομικών Δ/ντων και δεκάδων συνέδρων Αστυνομικών απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, το εξωτερικό, ο περιφερειάρχης συνεχάρη τους οργανωτές για το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας που προβάλλει η Διεθνής Ένωση.
Ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης ζήτησε επίσης την ενίσχυση των Αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης σε έμψυχο δυναμικό, ενώ όπως και οι άλλοι εκπρόσωποι Αρχών και φορέων στις τοποθετήσεις τους επέκριναν το φαινόμενο της παράνομης οπλοκατοχής - οπλοχρησίας στην Κρήτη, που αποτελεί κοινωνικό στίγμα και που ήταν και βασικό θέμα του συνεδρίου.
neakriti.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια