Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιπολικό του Α.Τ. Βριλησσίων θα περιπολεί επί 24ωρου βάσεως στην πόλη - Ευχαριστίες στον Διοικητή


Επί 24ωρου βάσεως θα περιπολεί ένα περιπολικό του Α.Τ. Βριλησσίων στην πόλη, προκειμένου για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η δημοτική Αρχή Βριλησσίων εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το Αστυνομικό Τμήμα για την παροχή της υπηρεσίας αυτής και συγκεκριμένα σημειώνει:
«Η δημοτική Αρχή εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον διοικητή A/Y Ν. Στασινό και τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων για την εκπλήρωση ενός διαχρονικού αιτήματος όπως αυτό της 24ωρης κίνησης εντός του Δήμου μας ενός περιπολικού της αστυνομίας και εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή του.
»Με τη λειτουργία αυτή όχι μόνο αναβαθμίζεται και ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών, αφού ελαχιστοποιείται ο χρόνος παρέμβασης, αλλά υλοποιείται και μία άμεση συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της ιδιωτικής υπηρεσίας ασφάλειας του Δήμου, το αυτοκίνητο της οποίας, με δαπάνες του Δήμου, περιπολεί και αυτό σε όλο τον Δήμο, τα πάρκα και τους ελεύθερους χώρους».
Σε περίπτωση που οι δημότες αντιληφθούν κάτι ύποπτο που δημιουργεί απειλή για την περιουσία ή τη ζωή τους ή βάζει σε κίνδυνο την περιουσία της πόλης, θα πρέπει να καλέσουν αμέσως:
  • την Άμεσο Δράση της ΕΛ.ΑΣ. (100) ή
  • το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων (Κονίτσης 35, Βριλήσσια) στο τηλ. 210 8105630.
enypografa.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια