Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Καταλύτης ο Τζανέτος Φιλιππάκος της Μανιάτικης πορείας στον 21ο αιώνα»

Ο Τζανέτος Φιλιππάκος ψήφισε στις εκλογές της Ένωσης Μανιατών επισφραγίζοντας την ενότητα και την ομόνοια.

 

Ο πετυχημένος Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών ενώνει και δεν διχάζει. Για μία ακόμη φορά επισφράγισε την ενότητα και την ομόνοια των Μανιατών, όπου γης, αφού προσήλθε και ψήφισε, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 για την ανάδειξη νέων Οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή), στην ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ «Το σπίτι του Μανιάτη» και σε αντίθεση με άλλους που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

 

Οι Μανιάτες και πάλι κατέβασαν ενωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας και της ομόνοιας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αφού το Μανιάτικο στοιχείο και κατ’ επέκταση το Ελληνικό είναι διάσπαρτο παντού, απαρτίζοντας το μεγάλο Εθνικό μας Κεφάλαιο που λέγεται ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ. Η προσωπικότητα του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, επισφράγισε, ακριβώς, αυτό το μήνυμα! Ως γνωστό ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενεργεί καταλυτικά και ενώνει το Μανιάτικο στοιχείο, ενώ παράλληλα δεν γυρίζει πλάτη, αψηφώντας κάθε κόστος, στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, Μάνης. Γι’ αυτά έχει και την έξωθεν και την έσωθεν καλή μαρτυρία, που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ουδείς.

 

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο της Μανιάτικης Ένωσης ήταν:

 

ΒΑΒΑΛΕΑ Κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ –ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ Π. ΣΤΑΥΡΟΣ-ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ Μ. ΗΛΙΑΣ-ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΖΥΓΟΥΡΗ Θ. ΕΙΡΗΝΗ-ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΥ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑ-ΚΑΤΣΑΡΑ Ν. ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΗ Μ. ΔΗΜΗΤΡΑ-ΛΑΣΚΑΡΗΣ Πέτρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΛΕΚΚΑΚΟΣ Ν. ΝΕΟΦΥΤΟΣ-ΜΑΡΙΟΛΗΣ Γ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ Αντ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΕΓΚΟΥΛΑΣ (Μεγκουλέας) Σωκρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΟΥ Εμ. ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ Δ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ.

 

Σε επαφή μας με την ιδιαίτερα δραστήρια στα κοινά και Τρίτη σε σταυρούς προτίμησης, κ. Αντωνία Καρακατσάνη-Λεουτσάκου, η οποία έχει εκλεχτεί πρώτη και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο και διακρίνεται για την επαγγελματική της ευσυνειδησία (Αρτοποιός) οι εκλεγμένοι είναι οι εξής:

 

Εξελέγησαν για Δ.Σ.:

 

Κούβαρη Μ. Δήμητρα, Βοϊδονικόλας Π. Σταύρος, Καρακατσάνη-Λεουτσάκου Ν. Αντωνία, Ζυγούρη Θ. Ειρήνη, Βουγιουκλάκης Μ. Ηλίας, Μαυρίδης Α. Γεώργιος, Βαβαλέα Κυρ. Αικατερίνη, Παπαδάκος Δ. Θεοδόσιος, Λεκκάκος Ν. Νεόφυτος, Μαριόλης Γ. Χαρίλαος και Κατσαρά Ν. Σταματία.

 

Oι προηγούμενοι Πρόεδροι, ο αείμνηστος Παρασκευάς Χονδροκούκης και ο κ. Σταύρος Μπαζάκος επιτέλεσαν σπουδαίο έργο, αφού ο δεύτερος συνέχισε και αναβάθμισε τα έργα του πρώτου. Οι Μανιάτες ελπίζουν πως το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει αυτόν τον καλό αγώνα για τη Μάνη και πως θα διακριθεί.

 

Παραθέτουμε το μήνυμα του ε.α. ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. και προηγούμενου Προέδρου της Ένωσης κ. Σταύρου Μπαζάκου:

 

Μετά από δύο συνεχόμενες θητείες μου στην προεδρία της Ένωσης Απανταχού Μανιατών όπου όλοι μαζί συμβάλλαμε στο να φτάσει η Ένωση σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο κοινωνικής αναγνώρισης πανελλαδικά, αποφάσισα να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές (που πραγματοποιήθηκαν).

 

Με σημαία την αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Μάνη και την πίστη μου στην αρχή της «ισχύος εν τη ενώσει» που πρεσβεύω πάντα αλλά και μακριά από κάθε μικρότητα ή ματαιοδοξία, επιθυμώ με την απόφασή μου αυτή, να ανοίξω τον δρόμο για περισσότερες ευκαιρίες σε άλλους Μανιάτες και Μανιάτισσες που επιθυμούν να εκλεγούν για να προσφέρουν στη «Μάνα» Μάνη.

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για μία ακόμη φορά όλους τους άμεσους κι έμμεσους συνεργάτες μου και να δηλώσω με την ευκαιρία ότι θα είμαι πάντα παρών σε οτιδήποτε αφορά τη Μάνη.

 

Καλώ λοιπόν όλους και όλες να στηρίξουν την Ένωση Απανταχού Μανιατών με τη συμμετοχή τους.

 

Με εκτίμηση

 

Σταύρος Σ. Μπαζάκος

 

Πρόεδρος Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ»

 

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

 

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια