Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Ικανοποίηση για την μονιμοποίηση 2.093 πυροσβεστών


Το Σωματείο Πυροσβεστών της Περιφέρειας Κρήτης, εκφράζει την ικανοποίησή του για την μονιμοποίηση 2.093 συμβασιούχων συναδέλφων τους. Σε δελτίο τύπου της πανελλήνιας
ομοσπονδίας αναφέρονται τα εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι επετεύχθη ένας στόχος της Ομοσπονδίας μας με συνοδοιπόρο και το Σωματείο μας .
Έγινε η μονιμοποίηση των δυο χιλιάδων ενενήντα τριών συναδέλφων με την δημοσίευση του ΠΔ στο ΦΕΚ Γ 530/10-05-2018.
Μετά και από αυτό θέλουμε, να ενημερώσουμε τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας, ότι η νέα αντιπυρική περίοδος του 2018 ξεκινά με καλυτέρους οιωνούς από τα προηγούμενα χρόνια:
1. Μονιμοποίηση 2093 συναδέλφων στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου με ότι συνεπάγεται αυτό.
2. Οι συνάδελφοι συμβασιούχοι θα εργαστούν έξι μήνες αντί για πέντε και ήδη έχουν ξεκινήσει.
3. Οι ίδιοι συνάδελφοι ανανεώνουν την σύμβαση τους για άλλα δυο έτη.
4. Τα εναέρια μέσα θα είναι στην θέση τους στα μέσα του Ιουνίου.
Εμείς από την μεριά μας ότι είναι θετικό για τους εργαζόμενους το ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, διότι δεν έχει έλθει η πλήρης δικαίωση του κλάδου μας, όσο για τους συναδέλφους, που ευχαριστούν έχουν το δικαίωμα να ευχαριστήσουν αλλά με το ονοματεπώνυμο τους, γιατί εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, και καλό θα είναι να μην μένουν μόνο στις ευχαριστίες αλλά να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν ενεργά στα συλλογικά τους όργανα.
Εάν οι εν λογω συνάδελφοι θέλουν να ευχαριστούν πολιτικούς είναι πρέπον κατά την ταπεινή μας γνώμη να ευχαριστούν αυτούς που πράγματι έβαλαν πλάτη και κερδήθηκε ο επιπλέον ένας μήνας εργασίας. Αν και πάλι δεν γνωρίζουν, καλό είναι να ρωτούν τα συλλογικά όργανα του κλάδου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ»
zarpanews.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια