Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2018

Έληξε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του 2018 για το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Νικήτρια ήταν η ομάδα του Στρατού Ξηράς.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη  3-1 επί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στην συνέχεια ηττήθηκε από την νικήτρια ομάδα του Στρατού Ξηράς με 0-3 σετ.

Στον τρίτο αγώνα εναντίον της Πολεμικής Αεροπορίας καίτοι η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. προηγήθηκε με 2-1 σετ, τελικά έχασε τον αγώνα με 2-3 σετ.

Στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της ο ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. νίκησε την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος με 3-2 σετ, όμως η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή να της δώσει κάποιο μετάλλιο αφού η Πυροσβεστική παρά την ήττα της, ήταν τελικά δεύτερη με Τρίτη την Πολεμική Αεροπορία.

Η τελική κατάταξη ήταν

 

      1     Στρατός Ξηράς

2        Πυροσβεστικό Σώμα

3        Πολεμική Αεροπορία

4        Ελληνική Αστυνομία

5        Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

 

Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούσαν οι:

Αρχ/κας Βαρβέρης Θεοδόσης, Αρχ/κας Τσιαμίτας Χρήστος, Υπαρχ/κας Κάλφας Πασχάλης, Υπαρχ/κας Γιαννόπουλος Γεώργιος, Αστ/κας Χατζόπουλος Δημήτρης, Αστ/κας Κατσακούλας Βασίλης, Αστ/κας Φιλίππου Αντώνης, Αστ/κας Μητσιάκης Γεώργιος, Αστ/κας Μουσικάς Χαράλαμπος, Αστ/κας Βουλτσίδης Κυριάκος – Ειρηναίος, Αστ/κας Χαριζάνης Αθανάσιος, Ε.Φ. Χριστόπουλος Δημήτρης, Ε.Φ. Τζώρτζανας Παναγιώτης, Δοκ. Αστ/κας Ζήσης Βασίλης.

 

Προπονητής της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Αρχ/κας Βαγγέλης Ιωάννης, ενώ αρχηγός Αποστολής ήταν ο Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Ξενοφών Κουτσιούμπας.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  ο  Ταξίαρχος Παππάς Γεώργιος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαρκόπουλος Κων/νος, καθώς και ο διοικητής της Υ.Φ.Α.Α., Α/Α΄ Ολυμπιονίκης Δεσκουλίδης Ηρακλής.

 

Στην φωτογραφία η ομάδα Πετοσφαίρισης της ΕΛ.ΑΣ. πριν τον καθοριστικό αγώνα με την Πολεμική Αεροπορία την Πέμπτη 24/05/18 με τον προπονητή Αρχ/κα Βαγγέλη Ιωάννη και τον Διοικητή της Υ.Φ.Α.Α. Α/Α΄ Δεσκουλίδη Ηρακλή.

 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια