Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Ρόδο από την Πυροσβεστική

Υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.)και με τη Συνδρομή του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ),  πραγματοποιήθηκε στο νησί
των Ιπποτών το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά της Πυροσβεστικής Ρόδου.
   Συγκεκριμένα, στο τουρνουά, που άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο στους φιλοξενούμενους συναδέλφους, όσο και στους εργαζόμενους στη Ρόδο, αλλά και στους Ροδίτες, έλαβαν μέρος ομάδες από ολόκληρη τη χώρα που απαρτίζονταν από: πυροσβέστες μέλη της Α.Ε.Π.Ε., συνάδελφοι υπηρετούντες στηΡόδο, συνάδελφοι της Ένωσης Δυτικής Θεσσαλίας (ΠΥ Καρδίτσας) και του Π.Κ. Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Για τη συμπλήρωση του ομίλου των οκτώ ομάδων συμμετείχαν στο τουρνουά εργαζόμενοι στηνΑστυνομία, το Λιμενικό, οι Δικηγόροι και οι Δάσκαλοι του νησιού.
   Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το 3ήμερο από 25 εως και 27 Απριλίου. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» , όπου το παρών έδωσαν οι «άρχοντες» του νησιού, η Διοίκηση της Π.Υ. Ρόδου, φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες και πλήθος κόσμου. Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε με το παιχνίδι μεταξύ της ομάδαςΠυροσβεστών Ρόδου και  της Α.Ε.Π.Ε., που έληξε με νίκη της πρώτης.
   Αναλυτικά, τα αποτελέσματα όλων των παιχνιδιών του 3ημέρου, από την έναρξη μέχρι τον τελικό, ήταν τα παρακάτω:
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
                        Στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»: ΠΥ Ρόδου – ΑΕΠΕ 4-1, 
                                                               ΠΚ Κασσάνδρας Χαλκ. – Λιμενικό 1-1,(Πέναλτι: 5-6)
                        Γήπεδο Ιαλυσού :      Αστυνομία – Δικηγόροι 1-0,
                                                       ΠΥ Καρδίτσας – Δάσκαλοι 6-0,
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
                        Στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»: Δικηγόροι – Δάσκαλοι 2-2 (Πέναλτι: 1-3),
                                                       ΠΥ Καρδίτσας – Αστυνομία 2-1
                        Γήπεδο Ιαλυσού :      ΑΕΠΕ – Π.Κ. Κασσάνδρας 4-3,
                                                       ΠΥ Ρόδου – Λιμενικό 7-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
                        Στάδιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Μικρός Τελικός ΑΕΠΕ – Δάσκαλοι 1-1 (Πέναλτι 10-11)                                                             Μεγάλος Τελικός ΠΥ Ρόδου – ΠΥ Καρδίτσας 0-4
  Στο τουρνουά έδωσαν το παρόν αγωνιζόμενοι και άνθρωποι που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, όπως οπαλαίμαχοςάσσος του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος έδωσε ξεχωριστή λάμψη, καθώς αγωνίστηκε τιμητικά με την ομάδα της ΠΥ Ρόδου και σκόραρε στο εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΠΕ. Να σημειωθεί ότι στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε κι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, όπως κι ο πρώην Διοικητής της Υπηρεσίας, Ηλίας Τσαπούρας πουταξίδεψε από την Αθήνα γι’ αυτό το σκοπό. Επίσης, χαρά μας ήταν που με την ομάδα της ΑΕΠΕ το παρόν αγωνιστικά έδωσαν ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος ποδοσφαίρου Κωνσταντίνος Ξηρόκωστας καθώς κι ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Τέγας.
   Ικανοποίηση για το ταξίδι! Ο σκοπός του τουρνουά επιτεύχθη στο ακέραιο. Οι συνάδελφοι απήλαυσαν το ταξίδι στη Ρόδο, ανακάλυψαν τις ομορφιές του νησιού, «πάτησαν» χόρτο και έφυγαν με ...γεμάτες μπαταρίες, επιστρέφοντας στις οικογένειές τους και στο καθήκον της Υπηρεσίας. Από την πλευρά των διοργανωτών, δώσαμε και την «ψυχή» μας, για να φιλοξενηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι συνάδελφοι και να απολαύσουν ένα ξέγνοιαστο, ποδοσφαιρικό και ξεχωριστό τριήμερο.


Το Δ.Σ. της Ένωσης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που με την συμμέτοχη τους ανέδειξαν την σημασία του «ευ αγωνίζεσθε»,θεωρώντας ότι ο Αθλητισμός είναι υγιής διέξοδο και προάγει τον  πολιτισμό που δύναται να προωθήσει την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος και μπορεί να ενισχύσει σωματικά και πνευματικά όλους όσους εξασκούν το επάγγελμα του πυροσβέστη.

  Πολλά συγχαρητήρια και ευχές στονΕκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης  στο Ν. Αιγαίο ,Ανθ/γο Θωμά Δάσσιο για την υποδειγματική  Οργάνωση και   στήριξη της ομάδαςστο υπέροχο Νησί των Ιπποτών.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος


Ο Γενικός Γραμματέας

Άγγελος Τριπολιτσιώτης
Αρχιπύραρχος


                Τεγας Κώστας
                  Πυροσβέστης


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια