Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

'Αγριες συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα με πυροβολισμούς - Νεκρός ένας 17χρονος (βίντεο)

Σοβαρότατα επεισόδια χθες βράδυ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με πρωταγωνιστές ομάδες 

μεταναστών χωρισμένες στα δύο, οι οποίες συγκρούστηκαν πετώντας πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να σπεύσουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να λήξουν τον πόλεμο.
Η σύγκρουση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε όταν οι μετανάστες που ζουν στο εργοστάσιο της ΑΒΕΞ επιτέθηκαν στους μετανάστες που ζουν στου Λαδόπουλου σε συνέχεια της μεσημεριανής αναστάτωσης που δημιούργησε βεντέτα και η οποία αποδίδεται στις διαφορές που έχουν μεταξύ τους οι φυλές των μεταναστών.

Αποτελεσμα της σύγκρουσης που ήταν άγρια, ήταν, να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι ένας μετανάστης μόλις 17 ετών ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση και πέθανε λίγο αργότερα.

 Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βέθηκε στο σημείο για να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο νέων συγκρούσεων μετά την τραγωδία. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από τι χτυπήθηκε ο 17χρονος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί, γεγονός που προκαλεί σωρεία ερωτηματικών και έντονη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. Βρέθηκε στο χώρο της συμπλοκής στο Λαδόπουλο τουλάχιστον ένας κάλυκας.
tempo24.gr - dete.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια