Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H γιορτή της ΔΙ.ΑΣ. με το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για τα 8 χρόνια προσφοράς


Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και η Β' Υποδιεύθυνση της  ΔΙ.ΑΣ Αττικής , οργάνωσαν και πραγματοποίησαν εορταστική  εκδήλωση προς τιμήν των υπηρετούντων στις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης ,
με την ευκαιρία συμπλήρωσης οκτώ ετών συνεχούς και απρόσκοπτης προσφοράς στην υπεράσπιση της ασφάλειας των πολιτών και την προάσπιση της δημόσιας ειρήνης.
 
                Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον, ότι οι γυναίκες και  άνδρες που στελεχώνουν και πλαισιώνουν τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ, απολαμβάνουν πρωτόγνωρης για τα Ελληνικά Αστυνομικά χρονικά, κοινωνικής αποδοχής και αναγνώρισης, αλλά και το σεβασμό όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, κοινωνικής και επαγγελματικής θέσης, καταγωγής ή εθνότητας ανθρώπων . Ακόμη και οι παράνομοι και παρά το γεγονός ότι απειλείται η ελευθερία τους , την θεωρούν απαραίτητο κομμάτι της λειτουργίας του κράτους και της ασφάλειας της χώρας .
                Ο μεγάλος καλεσμένος και τιμώμενος της εκδήλωσης που τίμησε με την παρουσία του την βραδιά  ήταν οι άνδρες και γυναίκες της ΔΙ.ΑΣ που κατέκλεισαν το κέντρο Διασκέδασης "Ιερά Οδός" που για πρώτη φορά όλοι μαζί θα γιορτάζαμε την πολυετή προσφορά τους. 
                 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, ιδιαίτερη αίσθηση όμως  δημιούργησαν λόγω της σχέσης τους με την ΔΙ.ΑΣ οι πρώην Υπουργοί Δημόσιας Τάξης , Μιχάλης Χρυσοχοείδης, Ελευθέριος Οικονόμου και Γιάννης Πανούσης. Ο κ. Χρυσοχοείδης στην ομιλία του μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Ήρωες Συναδέλφους που δεν βρίσκονται 
κοντά μας και στην ευαρέσκεια της κοινωνίας απέναντι στη ΔΙ.ΑΣ, που θα άξιζε ακόμη και  να στηθούν παντού ανδριάντες , προς τιμήν της .
                Ιδιαίτερη τιμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Τσουβάλα Κωνσταντίνου στον οποίο και παραδόθηκε πλακέτα τιμής ένεκεν από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α , Ντούμα Βασίλειο η οποία συμβόλιζε την απόδοση τιμής στην Γυναίκα και τον Άνδρα Αστυνομικό  που η καθημερινή προσφορά  τους ,το αίσθημα αυτοθυσίας πάνω στο καθήκον, το πάθος τους για την ευνομία και ευταξία της πατρίδας μας , τους  καθιστούν τους καθημερινούς "ανώνυμους " Ήρωες στις ψυχές και στην συνείδηση όλων μας . Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ,η παράδοση της πλακέτας στον συγκεκριμένο άνθρωπο , δεν συνδέεται μόνο με το Αξίωμα του  Αρχηγού και την θέση που καταλαμβάνει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως πρώτος τη τάξη, αλλά και με το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τσουβάλα που αποπνέει σεβασμό, ως απόρροια της έμπρακτης αγάπης και στήριξης από εκείνον, στο σύνολο των Ελλήνων  αστυνομικών και τις οικογένειες τους .
 "πλακέτα τιμής ένεκεν η οποία συμβόλιζε την απόδοση τιμής στην Γυναίκα και τον Άνδρα Αστυνομικό  που η καθημερινή προσφορά  τους το αίσθημα αυτοθυσίας πάνω στο καθήκον, το πάθος τους για την ευνομία και ευταξία της πατρίδας μας , τους  καθιστούν τους καθημερινούς "ανώνυμους " Ήρωες στις ψυχές και στην συνείδηση όλων μας ."
                Η δεύτερη μεγάλη απονομή τιμητικής πλακέτας, ήθελε αναδείξει  κάποιους άλλους καθημερινούς "ήρωες" οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της αποστολής της ΔΙ.ΑΣ και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι άνθρωποι που ζουν την αγωνία της αστυνομικής επιχείρησης , συμμετέχουν με το ίδιο πάθος σ ' αυτή , κατευθύνουν με την ίδια ένταση τους αστυνομικούς στα "πεδία των μαχών" , χαίρονται με τις επιτυχίες τους, στεναχωριούνται με τις αποτυχίες τους και βυθίζονται στο πένθος με τις ανθρώπινες απώλειες τους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εκφωνητές του κέντρου επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α, για τους οποίους την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο καταξιωμένος στην συνείδηση του συνόλου των υπηρετούντων που εκτελούν υπηρεσία με τις οδηγίες του, του ανθρώπου που απολαμβάνει του προσωπικού αλλά και αστυνομικού σεβασμού όλων, του Υπαστυνόμου Αναστασίου Αποστόλου Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στο τιμώμενο πρόσωπο, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος κ Οσταδημήτρης Νικόλαος.

                 Ακολούθησε η κοπή πίτας  από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. Ντούμα Βασίλειο, μαζί με τις ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία, χωρίς υπηρεσιακά απρόοπτα ώστε ξανά όλοι μαζί να  συνεορτάσουμε και τα επόμενα χρόνια.
             
Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι: Προϊστάμενος Επιτελείου, Αντιστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχαήλ , ο Βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου, Υποστράτηγος κ. Τηλελής Γεώργιος, ο Γενικός Αστ. Διευθυντής Αττικής  Υποστράτηγος κ. Παπαζαφείρης Χρήστος.

                Επίσης μας τίμησαν Εκπρόσωποι   συναφών Συνδικαλιστικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος  της  Π.Ο.ΑΞΙΑ κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης και ο Εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ και Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου , κ Μαυραγάνης Χρήστος .
                 Δεν θα παραλείψουμε την εξαιρετική προσφορά της πίτας για όλους τους παρευρισκόμενους από τον  ιδιοκτήτη των  ζαχαροπλαστείων caravel, Αθανάσιο Παπαδόπουλο  για την οποία και εκφράζουμε εγκάρδιες ευχαριστίες .
                Την εκδήλωση παρουσίασε ανιδιοτελώς ο έγκριτος δημοσιογράφος, αλλά κυρίως φίλος της Αστυνομίας και των Αστυνομικών , ένθερμος υποστηρικτής της ΔΙ.ΑΣ και του προσωπικού της, Σπύρος Χαριτάτος στον οποίο και εκφράζουμε τις ποιο θερμές ευχαριστίες μας.
                Δημοσιογράφοι του Αστυνομικού ρεπορτάζ γιόρτασαν μαζί μας, αφού η παρουσία τους αποτέλεσε ένα μεγάλο κομμάτι της παρέας μας, γνωρίζοντας και αυτοί από κοντά τόσο την επιτυχημένη αποστολή της ΔΙ.ΑΣ, όσο και τα τεράστια προβλήματα τους, για τα οποία το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α πολύ συχνά τους κάνει κοινωνούς !!
                Τέλος, ωφειλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα στον Διοικητή της τιμώμενης υπηρεσίας, Διευθυντή κ. Κάμπρα Αθανάσιο, ο οποίος συνέβαλλε με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας στην επιτυχή οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά γενικότερα στην συμβολή του σε σχέση με την επιτυχία της αποστολής της ΔΙ.ΑΣ.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-O-                                             -O-   
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια