Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

fake news... o τραυματισμός σκύλου από κροτίδα στο στόμα του

Από τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα τελικά ένας σκύλος και όχι από κροτίδα στο στόμα του, όπως γράφτηκε αρχικά. Την ψεύτικη είδηση αναπαρήγαν site και πολιτικοί.  



Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Καλαμάτας, αλλά σε τροχαίο.

Η είδηση της κακοποίησης του σκύλου μέχρι να διαψευστεί είχε προκαλέσει την οργή πολλών πολιτών. «Θύμα» της ψευδούς είδησης έπεσε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία σε ανάρτηση της στα social media έγραψε:
«Η δολοφονία σκύλου με κροτίδες στην Καλαμάτα είναι πράξη που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Όσοι κακοποιούν ζώα, δεν έχουν ανθρωπιά, παιδεία και πολιτισμό. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Δημοσιογράφος του tharrosnews της Μεσσηνίας έγραψε σχετικά:
"Είναι από τα λάθη που μπορώ να πω ότι χαίρομαι, επειδή δεν επιβεβαιώνεται ότι συνάνθρωποί μας στην τοπική μας κοινωνία βασάνισαν βάναυσα τον σκύλο που του έγινε ευθανασία λόγω της συνθλιβής των σιαγόνων. Το περιστατικό είναι αποτέλεσμα τροχαίου και όχι κροτίδας, όπως αναφέρθηκε σε σχόλιο που αναμετέδωσα. Οφείλω να το διορθώσω ευθαρσώς, καθώς έπεσα θύμα κακής πληροφόρησης και ελλιπούς διασταύρωσης."

thetoc.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια