Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πράξη ήθους µε αίσθηµα ευθύνης στην κοινωνία από τους αστυνοµικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου

Άλλη µια πράξη ηρωισµού από τα πληρώµατα των περιπολικών του Αστυνοµικού Τµήµατος Λευκού Πύργου, έρχεται να προστεθεί ανάµεσα στις τόσες άλλες, ώστε να µας θυµίσει πως οι
συνάδελφοι καθηµερινά εκτελούν την υπηρεσία τους µε µοναδικό γνώµονα την διασφάλιση του µέγιστου αγαθού της ζωής του κοινωνικού συνόλου.
Αυτό συνέβη και προ ολίγων ηµερών όταν άνδρες του Αστυνοµικού Τµήµατος Λευκού Πύργου πάλι, εκτελώντας διατεταγµένη υπηρεσία νυχτερινής εποχούµενης περιπολίας , εντόπισαν στο κέντρο της πόλης, επί του πεζοδροµίου και κάτω από καταρρακτώδη βροχή κοπέλα σε άσχηµη ηµιλιπόθυµη κατάσταση. Άµεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη ενεργώντας πάντα µε υψηλό επαγγελµατισµό, παρέλαβαν την κοπέλα και την διακόµισαν στο εφηµερεύων νοσοκοµείο, όπου και της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Αποτέλεσµα να αποφευχθεί εγκαίρως το ενδεχόµενο καρδιακό επεισόδιο, το οποίο οι γιατροί ανέφεραν πως ελλόχευε άµεσα, εάν υπήρχε περαιτέρω καθυστέρηση της εισαγωγής της στο νοσοκοµείο.
Η πράξη αυτή µόνο υπερηφάνεια µπορεί να µας γεµίσει, καθώς για πολλοστή φορά οι Έλληνες αστυνοµικοί, πιστοί πάντα στον όρκο τους, δίνουν στην κοινωνία µαθήµατα ήθους και ανθρωπιάς, τονώνοντας ταυτόχρονα το αίσθηµα της ασφαλείας των πολιτών.
Τέτοιου είδους ενέργειες φέρνουν την αστυνοµία πιο κοντά στον πολίτη οικοδοµώντας τη σχέση εµπιστοσύνης τους, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν το υψηλό αίσθηµα ευθύνης των αστυνοµικών απέναντι στην κοινωνία. Οι συγκεκριµένοι συνάδελφοι αξίζουν συγχαρητηρίων, καθώς και την επιβράβευση όλων µας .  
http://policenet.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια