Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΥΠΣ: Κάντε κάτι για τις εκπαιδευτικές αποζημειώσεις

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΕΥΠΣ: Με αφορμή σημαντικές καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στη πληρωμή του διδακτικού προσωπικού της Πυροσβεστικής Ακαδημίας καθώς και
κολλήματα στο παρελθόν στην ύπαρξη αναλωσίμων εκπαίδευσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:
Με βάση την υπ’ αρ’ 50835 από 29-09-2009 (Β’2195) Απόφαση κ. Αν. Υπ. Εσωτερικών και κ. Αν. Υπ. Οικονομίας και Οικονομικών, καθορίζεται το ύψος αποζημίωσης υπέρ Δημοσίου, για Εκπαίδευση που παρέχεται στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας καθώς και τις διαδικασίες είσπραξης αυτής.
Με βάση την παρ. 5γ και 9 της άνω σχετικής η αποζημίωση ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ από τους ενδιαφερομένους υπό την μορφή χρηματικού εντάλματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. στο Κωδικό Αριθμό Εσόδων 2339 «Έσοδα από προσφορά λοιπών υπηρεσιών Δημοσίου».
Με βάση την παράγραφο 10 της άνω σχετικής ορίζεται σε περίπτωση που οι σχετικές πιστώσεις του προϋπολογισμού του Π.Σ. δεν επαρκούν για την κάλυψη των δαπανών εκπαίδευσης είναι δυνατή η εγγραφή συμπληρωματικών πιστώσεων μέχρι του ύψους των εισπραττόμενων κατά των παραπάνω ποσών.
    Θεωρώντας δεδομένη την ύπαρξη σχεδιασμού και κοστολόγησης στον κατατεθέντα προϋπολογισμό για της περιπτώσεις που περιγράφονται στην άνωθεν σχετική χωρίς την καταβολή αντιτίμου, είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ χρήματα τα οποία προκαταβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι να «λιμνάζουν» ή να μην αποδίδονται ως πρέπει σε εύλογο διάστημα για τις ανάγκες εκπαίδευσης ή την πληρωμή διδακτικού προσωπικού.
    Παρακαλούμε για την άμεση εξόφληση του προσωπικού και την εξόφληση τυχόν εκκρεμοτήτων οι οποίες σκιάζουν το παρεχόμενο έργο της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και όπως εξετάσετε την δυνατότητα δημιουργίας Κ.Α.Ε. αποκλειστικά για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος για αμεσότερη χρησιμοποίησή του.
                  
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια