Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ετήσια Γ.Σ και η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση – Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.


Σε μία κατάμεστη, από εκατοντάδες μέλη μας και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αίθουσα δεξιώσεων του ‘’ROSE GARDEN’’, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, η Ετήσια Γενική Συνέλευση – Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους οι : ο βουλευτής Λαρίσης της Ν.Δ. και αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην A’ Θες/νίκης, κ. Γκιουλέκας Κων/νος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην A’ Θεσ/νίκης, κ. Καλαφάτης Σταύρος, ο Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Θεσ/νίκης, κ. Καράογλου Θεόδωρος, ο βουλευτής στη Β’ Θεσ/νίκης του Κ.Κ.Ε., κ. Δελλής Ιωάννης, ο βουλευτής Β’ Θεσ/νίκης Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Λαζαρίδης Γεώργιος, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α΄ Θεσ/νικης, κ. Σαρίδης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε., κ. Ζιώγας Νικόλαος, η εκπρόσωπος του κόμματος το Ποτάμι, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κυρίζογλου Λάζαρος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης και ο Γεν. Γραμματέας αυτής κ. Βέλλιος Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Δομζαρίδης Φώτιος, ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος κ. Ζησιμόπουλος Νικόλαος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, κ. Βράντζας Βασίλειος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Κανέλλος Νικόαλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος, ο πρόεδρος της ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, κ. Κολλιοπάνος Θεόδωρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ημαθίας, κ. Μούρτης Απόστολος, ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών ε.α. νομού Θεσσαλονίκης, κ. Αναστασιάδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του συνδέσμου αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ιωαννίδης Χρήστος. Από την Υπηρεσία του Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου ο κ. Πετεινίδης Τριαντάφυλλος και από το πολιτικό μητρώο της Ν.Δ. οι κ.κ. Σαμαράς Αντώνιος, Καούδης Λάμπρος και Φωτίου Κων/νος. Επίσης, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ανεστίδης Κων/νος και ο Υποστράτηγος ε.α. και εκπρόσωπος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( Τμήμα Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας ) κ. Μπουραζάνας Δημήτριος, όπως επίσης ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης, κατά το χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία για την εμπιστοσύνη, που οι ίδιοι επιδεικνύουν, με τη συμμετοχή τους, στις δράσεις της Ένωσης και του σημερινού Προεδρείου, τους καλωσόρισε λέγοντας χαρακτηριστικά ‘η Ένωση ανήκει στα μέλη της’, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα, που μας έχουν απασχολήσει, αλλά και σε πρόσφατες συνδικαλιστικές κατακτήσεις, που φέρουν τη σφραγίδα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και του Προέδρου της. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε εν συντομία σε όλα τα μείζονα θέματα, που απασχολούν τον κλάδο, κάνοντας ταυτόχρονα και μία σύντομη ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις. Στη συνέχεια, ανέβηκαν στο βήμα και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί – τοποθετήσεις των επίσημων προσκεκλημένων και των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων.   

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, η ετήσια γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλα τα μέλη της Ένωσης και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, κρατώντας αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.



Ολοκληρώνοντας, πρόθεση της ένωσης μας είναι οι ενέργειες της να έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα επιδιώκοντας τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών. Στόχος μας η Ένωση να γίνει ΜΙΑ οικογένεια και όχι ένα απρόσωπο σωματείο. Αυτός ήταν ο λόγος, που πήραμε την τολμηρή απόφαση να διοργανώσουμε Χοροεσπερίδα παράλληλα με τη Γενική Συνέλευση. Παρόλο που η Ένωσή μας είχε πάρα πολλά χρόνια να διοργανώσει Χοροεσπερίδα, εμείς το τολμήσαμε και το αποτέλεσμα δικαίωσε εμάς και τους εκατοντάδες συναδέλφους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να μη μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους συναδέλφους, οι οποίοι καλούσαν τηλεφωνικά για κρατήσεις θέσεων, καθώς δεν υπήρχε πλέον διαθέσιμος χώρος.
 
 

Η Ένωσή μας πιστή στις ιδέες της, συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της.

‘Η Ένωση ανήκει στα μέλη της’

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.          

Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια