Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΥΜΕΤ: ο Ζήκος της ΕΛ.ΑΣ - Του Βασίλη ΦΩΤΗ

Όσοι έχετε δει την ομώνυμη Ελληνική ταινία θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ.
Ο Ζήκος έκανε τα πάντα σε εκείνο το  παντοπωλείο, σέρβιρε_έκανε διανομές κατ' οίκον_κρατούσε

το μαγαζί μόνος του_ υπερασπιζόταν το μαγαζί σαν να ήτανε δικό του_το  διαφήμιζε_διαχειριζόταν την αποθήκη_καθάριζε κ.ο.κ..  
Το "ευχαριστώ";
Το αφεντικό του, με δική του δήλωσή (αστειευόμενος βέβαια), τον δηλητηρίαζε καθημερινά με "παραθείο".
Εάν όλο αυτό δεν σας θυμίζει την Υ.ΜΕ.Τ. τότε δεν ξέρετε πως λειτουργεί η υπηρεσία τα τελευταία χρόνια. Η Υ.ΜΕ.Τ. λοιπόν τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του προσφυγικού για να φυλάει ευπαθείς στόχους, τα σπίτια των πολιτικών,  τα γραφεία των πολιτικών κομμάτων, τις πρεσβείες, ενίοτε να φυλάει και αγάλματα, να λαμβάνει μέτρα τάξης σε εκδηλώσεις,σε εκκλησίες, σε κηδείες (μόνο σε γάμους δεν έχει πάει ακόμα),   σε πλειστηριασμούς, σε γήπεδα, σε επεισόδια ανά την Επικράτεια και πολλά άλλα .... 
Το "ευχαριστώ";
Μείωση του δυναμικού της κατά 40% τα τελευταία 2 χρόνια (η οποία θα μεγαλώσει μετά το πέρας των τακτικών μεταθέσεων), κινείται με εντελώς (είτε με  σχεδόν εντελώς) διαλυμένα οχήματα (δεν λειτουργούν καλοριφέρ,air condition, δεν έχουν λάστιχα, δεν έχουν καν λεβιέ ταχυτήτων ορισμένα), τα δημόσια υλικά (κράνη,επικαλαμίδες κ.ο.κ.) καταστρέφονται από τη συχνή χρήση αλλά δεν υπάρχουν υλικά αντικατάστασης, συχνοί τραυματισμοί, προπηλακισμοί,στοχοποίηση... και αλλά πολλά!!!
Αντίδραση από την Φυσική αλλά και την Πολιτική ηγεσία, δώσε και άλλους στόχους στα "παιδιά" τα καταφέρνουν, καν' τους και  καμιά "αναφορά" έχουν αυτοί!!!
Τι λέτε λοιπόν; Αρχίζετε να βλέπετε και εσείς τις ομοιότητες η μόνο εγώ τις βλέπω;

Αντίδραση Τώρα, γιατί σε λίγο το "παραθείο" θα μας εξοντώσει!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2vGGANl1_Ph5xMRLm2RjnI0_JijcfLajjr-XZfAehAFKrduaoztNtPzNjRS_Jk3Xm5rwfl-U1HPv9fGMEULWSX97CLWmpLQZwwzQIBR33wRaqxuhx75-WtYJsQsjm483QUzRNFezqD2E/s320/14124323_316627422012530_6507192023745592787_o.jpg

Φώτης Βασίλειος Αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ στην ΠΟΑΣΥ


http://pasapolice.blogspot.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια