Η αιμοδοσία της Ένωσης Λάρισας


74 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας την Παρασκευή


Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,  η τακτική  αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ.. Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά δυναμική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (74) μονάδες αίματος. Το Σωματείο μας διοργανώνει δύο (2) τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πλησίον της εορτής του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος περισσότερες από (250) μονάδες αίματος κατ’ έτος!

   Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άψογη, πολυετή, συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.

   Κάνουμε έκκληση  σε όσα  μέλη του Σωματείου και  συμπολίτες  μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

   Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     

ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                  ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
_