Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθεόφοβοι έκλεψαν σπίτι ιερέα την ώρα του Επιταφίου

Αδίστακτοι κλέφτες «τρύπωσαν» στο σπίτι ιερέα στον Τύρναβο Λάρισας την ώρα που εκείνος έψελνε τα εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου!


Οι θρασύτατοι «ποντικοί» παραβίασαν το παράθυρο της ιερατικής κατοικίας, που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Δημητρίου, και μπήκαν στο εσωτερικό της για να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα. Όμως, το σπίτι δεν ήταν άδειο, όπως νόμιζαν εκείνοι, αφού η κόρη του ιερέα βρισκόταν μέσα και είδε έντρομη τον έναν από τους δύο κουκουλοφόρους να ανοίγει την πόρτα του δωματίου της, αναφέρει η Espresso.

Ευτυχώς, όταν εκείνος την αντίκρισε έκανε μεταβολή και έφυγε δίχως να την πειράξει, ενώ ειδοποίησε τον συνεργό του και αμέσως οι δυο τους τράπηκαν σε φυγή. Παρά το γεγονός ότι έξω από το σπίτι υπήρχε αρκετός κόσμος για να ακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου, κατάφεραν να απομακρυνθούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Πάντως, κατ’ αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν άλλες δύο διαρρήξεις σε σπίτια της ίδιας γειτονιάς, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για «δουλειές» των συγκεκριμένων δραστών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντως, στάθηκαν πιο τυχεροί, αφού οι ένοικοι έλειπαν για να ακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου.

Στο μεταξύ, τη Μεγάλη Παρασκευή διάλεξαν διαρρήκτες για να ανοίξουν τρία σπίτια και στο Νέο Χωριό του Δήμου Πλατανιά Χανίων, από τα οποία άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.

πηγή: ant1news.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια