Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρίκη! Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει 35χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Χαλκίδας, ο οποίος χθες εμπλέχτηκε σε σοβαρό τροχαίο στην ψηλή γέφυρα. Σύμφωνα με
πληροφορίες του bloko.gr, ο άτυχος αστυνομικός που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας καθώς κάνει χρήση άδειας ανατροφής τέκνου, έχασε κάτω από ανεξήγητες συνθήκες τον έλεγχο της ιδιωτικής μηχανής του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο αστυνομικός τραυματίστηκε βαρύτατα, καθώς στο Αττικό νοσοκομείο που μεταφέρθηκε κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική, απαιτήθηκε ο ακρωτηριασμός ποδιού, ενώ υπάρχουν εκτεταμένες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από θραύσματα που προκλήθηκαν από το σπασμένο κράνος του.

Το μόνο θετικό κατά τους γιατρούς είναι πως η κατάσταση του δείχνει να σταθεροποιείται, αν και όπως σημειώνεται, κάθε στιγμή και λεπτό θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο. Για τις συνθήκες τώρα του ανατριχιαστικού ατυχήματος, υπάρχουν ερωτήματα και απορίες για το πως έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, καθώς οι συνθήκες δρόμου και καιρού, ήταν ιδανικές. Έγινε έλεγχος στον οδηγό του ΙΧ πάνω στο οποίο έπεσε, ο οποίος βρέθηκε καθόλα νόμιμος κι επαρκής.

Για την περιοχή της Εύβοιας τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν ένα διαρκή εφιάλτη, καθώς όπως σημειώνουν έμπειροι αξιωματικοί, υπάρχουν από Κάρυστο μέχρι την Ιστιαία 300 χιλιόμετρα επικίνδυνου δρόμου, χωρίς κανένα εκατοστό νησίδας σε ολόκληρη της έκτασης της. Για το συγκεκριμένο λόγο, η νέα από πέρσι διοίκηση, προχώρησε στη δημιουργία δύο ομάδων ΟΕΠΤΑ με έδρα Ιστιαία και Αλιβέρι αντίστοιχα (βόρειο και νότιο τμήμα του νησιού) με στόχο αφενός τον έλεγχο των παραβάσεων, αφετέρου τη βελτιωση της οδικής συμπεριφοράς των οδηγών.

Το bloko.gr εύχεται στον αστυνομικό ταχεία ανάρρωση. Είναι πατέρας δύο παιδιών, το ένα νήπιο και το τελευταίο βρέφος μόλις δύο μηνών.  

 






Οι φωτογραφίες από το eviazoom



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια