Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έβρος: Που θα περιπολούν την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητές αστυνομικές μονάδες


Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα αποτελείται από ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα που διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό και στελεχώνεται από τρεις ένστολους αστυνομικούς (τάξης, ασφάλειας και τροχαίας), οι οποίοι ακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιπολίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών, την στενότερη συνεργασία μαζί τους και κατ' επέκταση την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 

Σκοπός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων είναι να προσφέρουν επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες, στους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Θράκης, μεταβαίνοντας σε προγραμματισμένο πάντα χρόνο, σε διάφορους οικισμούς των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

 

Οι υπηρεσίες που παρείχαν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, τον προηγούμενο χρόνο, στους πολίτες ήταν κυρίως:

η θεώρηση εγγράφων

πληροφορίες για έκδοση εγγράφων

η επίλυση – διευθέτηση παραπόνων και διαφορών μεταξύ πολιτών

η παροχή συνδρομής – βοήθειας σε πολίτες

Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, οι οποίες είχαν ως σκοπό την ενημέρωση των ηλικιωμένων για την αποφυγή εξαπάτησης τους.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για την επόμενη εβδομάδα (από 16 έως και 22 Απριλίου του έτους 2018) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στον Έβρο αλλά και στην υπόλοιπη Θράκη θα είναι ως εξής:


Δείτε εδώ το πρόγραμμα

πηγή: e-evros.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια