Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της ΠΕΑΛΣ με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος με τον Αρχηγό ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ Σταμάτη Ράπτη.


Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας αναφορικά με την συνάντηση της ΠΕΑΛΣ με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΑΛΣ πραγματοποίησε συνάντηση και με τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο.

Η συνάντηση όπως αναμενόταν πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συνεργασίας διαπιστώνοντας για άλλη μια φορά ότι ο στόχος είναι κοινός και η πρόθεση του κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είναι να συμβάλλει όσο το δυνατόν στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα στελέχη ΛΣ και τον Οργανισμό που υπηρετούμε.

Με τον κ. Αρχηγό συζητήσαμε επί των διαδικασιών των κανονιστικών πράξεων που άπτονται της εφαρμογής του ν. 4504/2017 (π.δ. περί τοποθετήσεων - μεταθέσεων, μεταθέσεων εξωτερικού και αξιολόγησης προσωπικού) αλλά και την αναγκαιότητα τροποποίησης του π.δ. περί ιεραρχίας και προαγωγών.

Η ΠΕΑΛΣ, μετά το πέρας και των συναντήσεων με τους αρμόδιους Τομεάρχες των πολιτικών κομμάτων, θα σας ενημερώσει αναλυτικά με νεότερη ανακοίνωσή της.


Για το Δ.Σ.



      Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας


Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια