Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια είναι τα είδη σεξ που όλα τα ζευγάρια πρέπει να δοκιμάσουν, σύμφωνα με τους ειδικούς!



Ένας βασικός παράγοντας για να αντέξει μία σχέση είναι να μην εγκλωβιστούμε στη ρουτίνα και αυτό ισχύει και στον τομέα του σεξ.

Αν, λοιπόν, βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, καιρός είναι να μάθετε τα επτά είδη σεξ που όλα τα ζευγάρια πρέπει να δοκιμάσουν!

«Δοκιμάζω καινούργια πράγματα»

Όταν λάβετε από κοινού την απόφαση να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ, παίρνετε μαζί ένα ρίσκο, πράγμα που δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό εμπιστοσύνης» επισημαίνουν οι σεξολόγοι.

Γκουρμέ σεξ

Αν είστε λάτρεις των γαστρονομικών απολαύσεων, μη διστάσετε να βάλετε στη ζωή σας το «γκουρμέ» σεξ, όπως το ονομάζουν Βρετανοί επιστήμονες. Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, τα ζευγάρια που κάνουν «γκουρμέ» σεξ, απολαμβάνουν έντονα την κάθε στιγμή σεξουαλικής ικανοποίησης. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη σεξουαλική επαφή τονώνει τόσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα του σπέρματος.

Το σεξ της συντήρησης

Όσο αντιρομαντικό και συμβατικό ακούγεται, είναι πολύ βασικό σε μια μακροχρόνια σχέση αφού δημιουργεί μια εγγύτητα και φέρνει τα ζευγάρια πιο κοντά.

Το γιορτινό σεξ

Αυτό το είδος σεξ, το οποίο είναι συνυφασμένο με τις διακοπές, οι ειδικοί αναφέρουν ότι απογειώνουν την ερωτική ζωή του ζευγαριού.

Το ανολοκλήρωτο σεξ

Απολαύστε το παιχνίδι, την τρυφερότητα και την εγγύτητα που σας προσφέρει και μόνο το να είστε στο κρεβάτι μαζί, επιθυμητοί ο ένας από τον άλλο. Ακόμη και αν οι δυνάμεις σας σάς εγκαταλείψουν νωρίς.

Το σεξ της συμφιλίωσης

Το σεξ της συμφιλίωσης γεφυρώνει την απόσταση που ο θυμός μας κάνει να νιώθουμε για το σύντροφό μας.


Πηγή: healthreport.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια