Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι ΔΙ-ασπα-ΣΤΕΣ της Ενότητας, ‘’Εραστές’’ της Ανακρίβειας - του Δημήτρη Δαγκλή

Στόχευση αυτών των εκλογών είναι να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας πλήγωσαν Συνδικαλιστικά, όλα εκείνα που μας έφεραν ένα βήμα πριν από την δι-ασπα-ση της Ένωσης με τον
πραγματικό της Σκοπό που δεν είναι άλλος παρά μόνο η ουσιαστική Συνδικαλιστική δράση και παρουσία επ’ ωφελεία πάντα του Συνόλου των μελών της.
Σε αυτές τις εκλογές θα θέσουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πρακτικές εκείνες που έφεραν τον Συνδικαλιστικό Μεσαίωνα στην πόλη μας γιατί κάποιοι ασπα-στηκαν λογικές και νοοτροπίες της δεκαετίας του 80’, κάνοντας σημαία το βόλεμα των δικών τους παιδιών.
Γυρνάμε την πλάτη μας σε όλους εκείνους που υιοθέτησαν την φράση ‘’Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη’’, καθότι αυτό που εννοούσαν και έπρατταν ήταν : 
‘’Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη’’ οι αποσπάσεις ημετέρων στα νησιά του Αιγαίου αλλά και στον Έβρο.
‘’Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη’’ οι αποσπάσεις ημετέρων σε ειδικές υπηρεσίες, ΕΥΠ κλπ.
‘’Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη’’ η δημόσια έκκληση προς την φυσική ηγεσία για να μετακινηθούν ‘’αντίπαλοι’’ συνδικαλιστές.
‘’Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη’’ να είσαι αγκαζέ με τον Ταξίαρχο σου με το πρόσχημα του συνοδού ασφαλείας, κραδαίνοντας τον εκτοξευτήρα χημικών, την στιγμή που στην Διεύθυνση σου πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για τους διαρκώς αυξανόμενους τραυματισμούς και όχι μόνο.

Η πόλη είναι μικρή, όλοι γνωριζόμαστε. Στις 20 του Απρίλη Γυρίζουμε Σελίδα. Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα αναλάβει την Διοίκηση του Σωματείου θα κάνει αισθητή την παρουσία του προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δημήτριος ΔΑΓΚΛΗΣ
Υποψήφιος με το ΕΚΑ









_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια