Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Αδέσποτα δάγκωσαν κορίτσι την ώρα που έκανε ποδήλατο

 Οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων έχουν γίνει καθημερινότητα στην πόλη της Λαμίας αλλά δυστυχώς λύση δεν βλέπουμε! Η μετατόπιση ευθυνών και τα ημίμετρα δεν λύνουν το πρόβλημα.


Οι αρμόδιοι φορείς μαζί με τον φιλοζωικό θα πρέπει άμεσα να καθίσουν σε ένα τραπέζι για να δώσουν λύσεις, κάνοντας πράξεις, και όχι απλά για να εκφράζουν την θέση τους. Οι πολίτες φοβούνται για την ασφάλεια τους.
Ο πατέρας με τα δύο κορίτσια ελέγχουν το δάγκωμα από την επίθεση του σκύλου

Μετά το περιστατικό επίθεσης αδέσποτων στην Αμφικτυόνων το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα πατέρα που πήγαινε περίπατο με τις δύο κόρες του, δυστυχώς ένα ακόμη, πιο σοβαρό, είχαμε το απόγευμα της Τρίτης στην Οδό Αθηνών στο ύψος του ΤΕΙ Λαμίας.

Ένα 8χρονο κοριτσάκι την ώρα που έκανε ποδήλατο με τον πατέρα της στο σημείο, δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων που βρίσκεται στο σημείο (πέντε ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ).

Ένα από τα σκυλιά δάγκωσε τo μικρό κορίτσι στο πόδι προκαλώντας του πληγή από το δάγκωμα. Μετά το αρχικό σοκ ο πατέρας αφού κατάφερε να διώξει τους σκύλους διεκόμισε την κόρη του στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου της έγινε αντιλυσικό εμβόλιο και αναχώρησε για το σπίτι της.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Τρίτης και μετά την καταγγελία του περιστατικού της Δευτέρας, στην Οδό Αμφικτυόνων βρέθηκε ο «μπόγιας» παίρνοντας δύο σκύλους από το σημείο.

πηγή: lamianow

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια