Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Τελικά ξετρυπώσατε αυτούς που δουλεύουν... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Διαβάστε τη σκληρή ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών:  Μόλις πριν λίγες εβδομάδες σε συνάντηση της Ένωσής μας με την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θέσαμε ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες που
ανήκουν διοικητικά στη Γ.Α.Δ.Α. Οι 4.500 κενές οργανικές θέσεις, η έλλειψη εξοπλισμού, τα καθημερινά μέτρα στα οποία απασχολούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι, κυριάρχησαν στην ατζέντα.
        Την 12/04/2018 εκδόθηκε «πανηγυρικό» Δελτίο Τύπου από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο ανέφερε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι 800 αστυνομικοί από συνοδεία επισήμων προσώπων και Επιτελικά Γραφεία του Αρχηγείου θα διατεθούν σε πεζές περιπολίες, Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφαλείας, αλλά και σε άλλες Υπηρεσίες πρώτης γραμμής.
Ήμασταν εξ αρχής επιφυλακτικοί επειδή έχουμε ξανακούσει
πολλές φορές τις ίδιες μεγαλόστομες εξαγγελίες.
        Τελικά οι επιφυλάξεις μας επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν, απ’ ότι πληροφορούμαστεστον αριθμό 800 θα επιχειρήσουν να υπολογίσουν και τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. – Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίες θα αποδεσμευτούν από σταθερά σημεία (!!!) . Σας ενημερώνουμε κύριοι ότι οι ομάδες αυτές παρανόμως ήταν σταθερές και ότι είναι ασαφές ακόμα αν έχουν αποδεσμευτεί.
        Ο επικοινωνιακός οίστρος λοιπόν που έχει καταλάβει τους υπευθύνους να υλοποιήσουν τα μεγαλόπνοα σχέδια οδηγεί σε μια σειρά αστοχιών. Την Παρασκευή 28/4/2018 εκδόθηκε Διαταγή με την οποία μετακινούνται ακόμη 32 αστυνομικοί από μάχιμες Υπηρεσίες της Ασφάλειας στις πεζές περιπολίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι μετακινούμενοι συνάδελφοι υπηρετούν στη Δίωξη Ναρκωτικών, στο Οργανωμένο Έγκλημα, στο Ανηλίκων, στο Αναζητήσεων, στην Αθλητική Βία και άλλες Υπηρεσίες οι οποίες έχουν ήδη συνδράμει το σύστημα και με προηγούμενες Διαταγές, είναι πρώτης γραμμής και σίγουρα δεν είναι ούτε Επίσημα ούτε Επιτελεία (η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής από τον Νόμο δεν έχει επιτελική Υπηρεσία). Σύντομα όμως θα είναι Υπηρεσίες «φαντάσματα».
Ανήκουστα πράγματα!!!
          Καλούμε την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία έστω και την ύστατη ώρα να ανακαλέσουν τη Διαταγή αυτή. Δεν το λέμε από συντεχνιακή αντίληψη όπως θα υποστηρίξουν κάποιοι αλλά από γνώση της πραγματικότητας που λέει ότι η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχει μείον500 άτομα παρούσα Δύναμη από την προβλεπόμενη οργανική της Δύναμη. Φοβόμαστε ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα «χτυπηθούν» και άλλες Διευθύνσεις της Γ.Α.Δ.Α.(Δ.Α.Ε.Α., Άμεση Δράση, Αλλοδαπών, Τροχαία).
          Ας βγουν λοιπόν όλοι τους να πούνε την αλήθεια και να σταματήσει ένα ολόκληρο σύστημα να κρύβεται πίσω από το κοινωνικό πρόσωπο του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεν φτάνει αυτό πλέον!!!
           Ως Ένωση είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε τα μέλη μας που μετακινούνται για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτοί οι άνθρωποι να προστατευτούν, αφού πέραν της προφανούς αδικίας που υφίστανται έχουμε περιπτώσεις στις οποίες Διοικητές Υπηρεσιών βρήκαν ευκαιρία να κάνουν διώξεις «ανεπιθύμητων». Για τις ενέργειες αυτές θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση στο επόμενο χρονικό διάστημα.

                                                           Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                               
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                  ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια