Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμπλοκή σε μπαρ πριν από τη δολοφονία

Το κίνητρο της δολοφονίας του 23χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να
οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών.
Ο νεαρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 μ.μ. αιμόφυρτος στην οδό Θεμιστοκλέους και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε. Σε διάφορα σημεία του σώματός του έφερε βαθιά τραύματα από μαχαίρι, τα οποία έπληξαν ζωτικά του όργανα και προκάλεσαν τον θάνατό του.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 23χρονος και η παρέα του διασκέδαζαν σε μπαρ των Εξαρχείων όταν, άγνωστο γιατί, διαπληκτίστηκαν με άλλα άτομα, που βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί. Οι δύο παρέες αποφάσισαν να λύσουν της διαφορές τους έξω από το μπαρ, στην οδό Θεμιστοκλέους όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή. Στη διάρκεια του επεισοδίου, ο νεαρός δέχτηκε χτυπήματα από μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου κατέληξε.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ακολούθησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή και διμοιρίας των ΜΑΤ, προκειμένου να εκκενωθεί η περιοχή και οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιήσουν αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος. Στη θέα των αστυνομικών μάλιστα, νεαροί κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη και Ζωοδόχου Πηγής.
Ο αλβανικής καταγωγής νεαρός έμενε με την οικογένειά του στην Ηλιούπολη και το 2012, σε ηλικία δηλαδή 17 ετών, είχε προσαχθεί ως ύποπτος για συμμετοχή σε επεισόδια. Ατομα από το περιβάλλον του, πάντως, που εξετάστηκαν από αστυνομικούς διευκρίνισαν ότι δεν ανήκε στον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο. Ο αδελφός του, αντίθετα, είχε συλληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή μικρής ποσότητας κοκαΐνης. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η προχθεσινή συμπλοκή συνδέεται με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ή όχι, ωστόσο είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Γιάννης Σουλιώτης
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια