Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας: Απάντηση σε κακοπροαίρετους αυτοαποκαλούμενους συνδικαλιστές

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Κακοπροαίρετοι αυτοαποκαλούμενοι συνδικαλιστές θέλησαν να αμαυρώσουν μια τόσο επιτυχημένη εκδήλωση που
διοργάνωσε το σημερινό προεδρείο. Εκατοντάδες υπήρξαν οι συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη και περιφέρεια που κατέκλισαν στις 20-04-2018, την αίθουσα δεξιώσεων του 'ROSE GARDEN', στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου έλαβε χώρα χοροεσπερίδα παράλληλα με τη Γενική Συνέλευση της ένωση μας. Στόχος μας, ήταν και είναι, η Ένωση να γίνει ΜΙΑ οικογένεια και όχι ένα απρόσωπο σωματείο. Παρόλο που η Ένωσή μας είχε πάρα πολλά χρόνια να διοργανώσει Χοροεσπερίδα, εμείς το τολμήσαμε και το αποτέλεσμα δικαίωσε εμάς και τους εκατοντάδες συναδέλφους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και όμως… οι γνωστοί άγνωστοι συνδικαλιστές, υπέρμαχοι του μηδενισμού ξαναέκαναν την εμφάνιση τους, όχι βέβαια για να συνεισφέρουν σε κάτι, αλλά για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους. Συνεχίζουν αυτό που εδώ και καιρό ξέρουν να κάνουν καλά: να στέκονται απέναντι και να ¨πετροβολούν¨ κάθε δραστηριότητα της ένωσης.

Λοιπόν κύριοι, αφήστε ΕΜΑΣ να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε, δηλαδή ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ και ΕΣΕΙΣ συνεχίστε αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε, δηλαδή να είστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Υ.Γ. όσον αφορά τη ξαφνική εμμονή σας στο ενιαίο ψηφοδέλτιο να σας θυμίσουμε: 1ον) ότι όλες οι ανακοινώσεις σας είναι μέσα από διχαστικό blog με την επωνυμία της παράταξη σας, το οποίο πολλάκις έχουμε ζητήσει να απενεργοποιήσετε, όπως πράξαμε εμείς από την ανάληψη της θητείας, στα πλαίσια ενωτικής διάθεσης. Είναι τουλάχιστον ειρωνικό να ζητάτε ενιαίο ψηφοδέλτιο και να συντηρείτε το εν λόγω διχαστικό blog. 2ον) Όταν αναφέρεστε σε ενιαίο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να εξηγείτε τον τρόπο με τον όποιο το θέλετε, δηλαδή την ύπαρξη εκ των προτέρων συγκεκριμένου αριθμού υποψηφίων. Στην ουσία ζητάτε ένα στημένο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τα μέλη μας για το ύφος της εν λόγω ανακοίνωσης. Όταν όμως η λασπολογία ξεπερνά τα ηθικά όρια είμαστε αναγκασμένοι να υπερασπιστούμε την αλήθεια.

Η Ένωσή μας πιστή στις ιδέες της, συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της.
                  

'Η Ένωση ανήκει στα μέλη της'

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια