Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Καρδίτσας: Πενθήμερη εκδρομή στη Ρουμανία

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα η τοπική μας διοίκηση πραγματοποίησε πενθήμερη εκδρομή στο εξωτερικό. Για φέτος επιλέξαμε να ταξιδέψουμε στη
Ρουμανία και η επιλογή μας αυτή αποδείχθηκε εξαιρετική.
         Με αναχώρηση το βράδυ της Τετάρτης 11 Απριλίου φτάσαμε στο Βουκουρέστι το επόμενο πρωί. Η πρωτεύουσα της Ρουμανίας ήταν η βάση μας και η διαμονή μας έγινε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, χάρη στη συνεργασία μας με την ΙΡΑ Ρουμανίας και την υποστήριξη τους στην οργάνωση της εκδρομής. Οι επόμενες ημέρες κύλησαν πολύ ευχάριστα και περιελάμβαναν ξεναγήσεις τόσο στο Βουκουρέστι, όσο και στην περιοχή της Τρανσυλβανίας, στα εντυπωσιακά Καρπάθια Όρη. Με τη βοήθεια της ξεναγού μας επισκεφτήκαμε σημαντικά αξιοθέατα της χώρας και ενημερωθήκαμε αναλυτικά για την ιστορία της χώρας και τα δεδομένα της. Την Κυριακή 15 Απριλίου, κατά την επιστροφή μας, η παρέα μας πέρασε μερικές ώρες και στη Σόφια, η οποία θα αποτελέσει ασφαλώς έναν από τους επόμενους προορισμούς μας.


          Κατά την παραμονή μας στο Βουκουρέστι είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με την τοπική διοίκηση 1 του Βουκουρεστίου, από την οποία μάλιστα δεχτήκαμε πρόταση ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των τοπικών μας διοικήσεων. Ο πρόεδρος κ. Luigi Dinca και το συμβούλιο του είχαν οργανώσει για την ομάδα μας μια πολύ ωραία βραδιά στο πιο παλιό και γραφικό εστιατόριο της πόλης. Οι Ρουμάνοι συνάδελφοι μας εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψη μας, τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή γι’ αυτούς η επίσκεψη μας στη χώρα τους. Ταυτόχρονα τόνισαν την επιθυμία τους να επισκεφτούν σύντομα την Καρδίτσα. Η τοπική μας διοίκηση ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδρομή και ήδη εξετάζει τον επόμενο προορισμό.

Για το Δ.Σ.
                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                             Νικόλαος Γούσιας
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια