Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: «Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ ο βαρυποινίτης – Το νέο του… τρικ για να ξεγελάσει τις Αρχές

Τους απασχολεί χρόνια τώρα και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει για πολύ ακόμα παρά το γεγονός ότι βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού εκτίοντας από τις μεγαλύτερες ποινές κάθειρξης.

Ο λόγος για τον 62χρονο άνδρα που τα τελευταία χρόνια στρατολογεί ένα διεθνές δίκτυο εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, με προεκτάσεις φυσικά και στην Κρήτη.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου … έχουν κουραστεί να ασχολούνται με τον συγκεκριμένο αφού κάθε τρεις και λίγο διαχειρίζονται υποθέσεις ναρκωτικών με αφετηρία τον ίδιο. Άλλωστε, δεν ανήκουν στο μακρινό παρελθόν οι συλλήψεις ατόμων που αποτελούσαν μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σύλληψη του 58χρονου Βούλγαρου που έπεσε στα δίχτυα των Αρχών, λίγα λεπτά αφού είχε πατήσει το πόδι του στην Κρήτη όπου έφτασε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.
Στην κατοχή του βρέθηκανν ούτε λίγο ούτε πολύ… 562 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, πράγμα που σημαίνει ότι η ποσότητα αυτή θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τα 800 γραμμάρια με τις προσμίξεις που θα επιδέχονταν ενώ το οικονομικό όφελος από την πώλησή της, ίσως να ξεπερνούσε τις 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 62χρονος έγκλειστος που στην Κρήτη έχει στρατολογήσει όλα αυτά τα χρόνια περισσότερα από 20 μέλη, σκέφτηκε αυτή τη φορά να στείλει κάποιον … άγνωστο. Όπως λένε γνώστες της υπόθεσης, ο 58χρονος Βούλγαρος, ο οποίος ζει στη Βουλγαρία, δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτό ίσως να αποτελεί ένα… τρικ από την πλευρά του έγκλειστου στο Δομοκό προκειμένου να ξεγελάσει τις Αρχές. Κάτι, που ευτυχώς δεν έγινε. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί αποδίδουνστον 58χρονο Βούλγαρο ηγετική θέση στο κύκλωμα παρά το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν.
Όπως και να’χει, ο 62χρονος αποτελεί «πονοκέφαλο» για τη Δίωξη Ναρκωτικών που συχνά πυκνά, θέλοντας και μη, πέφτει στην ουσία πάνω του αφού συλλαμβάνει αρκετά από τα μέλη του κυκλώματος που ο ίδιος έχει στρατολογήσει.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια