Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Απαράδεκτη απόφαση'' – Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου

Ο ανθυποπυραγός ε.α. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος γράφει για την απόφαση του Αρχηγείου του Π.Σ. η τελετή της παράδοσης Πυροσβεστικού Σταυρού στους συγγενείς του Ματθαίου Μαντζίου να γίνει στον πυροσβεστικό σταθμό Καλλιθέας. Για το λόγο αυτό ο κύριος Παναγιωτακόπουλος απέστειλε σχετική επιστολή στον αρχηγό του Π.Σ.

 

Το κείμενο:

 

      Πριν από λίγες ημέρες επιτέλους αποφασίσθηκε από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, και υστέρα από τρία ολόκληρα χρόνια! Να υλοποιηθεί η απόφαση παράδοσης του Πυροσβεστικού Σταυρού στους οικείους του αξέχαστου Αρχιπυροσβεστη Ματθαίου ΜΑΝΤΖΙΟΥ που ως γνωστόν έχασε τη ζωή του μονός και αβοήθητος όπως απεδείχθη, σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Π. Φάληρο.

      Μόνο που η τελετή αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί στον πυροσβεστικό σταθμό Καλλιθέας!, όπου υπηρετούσε ο αλησμόνητος Ήρωας.

      Απόφαση εντελώς απαράδεκτη, αν αναλογισθούμε την τεράστια ψυχολογική φόρτιση που θα ήταν αναγκασμένοι να υποστούν οι γονείς και αδερφή του Ματθαίου ΜΑΣ.

     Σίγουρα μια απόφαση εντελώς "στο πόδι" παρμένη! Από ιθύνοντες του Π.Σ. που έχουν σιγουρά αγνοία από στοιχειώδεις έστω αρχές της ψυχολογίας, και που δεν πρέπει να κάνει και.. τόσο υπερήφανους τους.. "ειδικούς" αυτούς δημόσιους λειτουργούς! Αλλά ούτε πιστεύω και τους συναδέλφους του.

      Αρά θα πρέπει σήμερα κιόλας να αναιρεθεί ο συγκεκριμένος τόπος τελετής, και να προτιμηθεί κάποια αίθουσα τελετής του Αρχηγείου του Π Σ., όπου και για παρόμοιες περιπτώσεις υπάρχει και συνηθίζεται..

     Ίδωμεν...


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια