Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα τα βαφτίζουμε σοβαρά μέτρα - του Γιάννη Πεχλιβανάκη

Έχουμε την τάση στη σημερινή συγκυρία όλα να τα χαρακτηρίζουμε σοβαρά μέτρα προκειμένου να δικαιολογήσουμε το τέντωμα των δυνάμεων απο πλευράς ωραρίου.Χωρίς να υπάρχει τίποτα
αξιοσημείωτο όπως γίνεται αντιληπτό,εργαζόμαστε ωράρια εφευρέσεις 09 17 και 10 18.
Βλέπουμε σε ολη την πόλη φαντάσματα και εχθρούς.Τοποθετούμε δυνάμεις προκειμένου να ειμαστε καλυμμένοι πως καναμε οτι είναι ανθρωπίνος δυνατόν από την πλευρά μας και οταν την κρίσιμη στιγμή χρειαστεί να γίνει επέμβαση των δυνάμεων τότε δυστυχώς υπάρχει κωλυσιεργία..
Τότε πιο το νόημα των πολλών δυνάμεων χωρίς εντολές; ; Απλα και μόνο το χωροφυλακιστικο Εγώ οτι ειχα το έβαλα.
Σε μια περίοδο που δεν έχει ουσιαστικό αντικείμενο και χωρίς πορείες και αστυνομικού ενδιαφέροντος Εκδηλώσεις οι διμοιρίες δουλευουν τρένο.
Έχουμε μπροστά μας τελικό κυπέλλου,εργατική Πρωτομαγιά με πιθανή μετακίνηση δυνάμεων Σκουριές,ενα έθιμο που τείνει να γίνει θεσμος εκείνη την ημερα,και φυσικά τις μετακινήσεις στα νησιά.
Ξεκουράστε τις διμοιρίες,πριν ψαχτούν και οι τελευταίοι ρομαντικοί που αγαπαν την υπηρεσία τους,να ταξιδέψουν για άλλες πολιτείες...
ΥΓ....Και ο πρωτοετης δόκιμος γνωρίζει πως οι διμοιρίες δεν σπανε σε παραπάνω απο δύο ομάδες και φυσικά εχουν οπτική επαφή μεταξύ τους..Η ισχυς εν τη ενώσει.
Με σπάσιμο και λειτουργία διμοιριών με τη λογική στατικών δυνάμεων το αποτέλεσμα θα ειναι το λιγότερο τραυματισμοί συναδέλφων και έκθεσή τους σε κίνδυνο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μελος συμβουλίου μεταθέσεων αστυνομικών Θεσσαλονίκης Γενικής.
Μέλος ΑΣΠΑ.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια