Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας στην ΒΙ.ΠΕ Λαμίας - Άμεσα τα αντανακλαστικά της Πυροσβεστικής


Στις 9 το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ΒΙ.ΠΕ Λαμίας, ειδοποιείται για την εκδήλωση πυρκαγιάς, σε αποθηκευτικό χώρο, στη βιομηχανική μονάδα εκτυπώσεων «ΤΣΙΜΗΣ».

Η πυρκαγιά εξαπλώνεται λόγω των εύφλεκτων υλικών και σε διπλανό χώρο ενώ υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.

Λίλιαν Χαχοπούλου-Πάνος Κατσώνης


Ένα τραυματισμένο άτομο έχει εγκλωβιστεί σε χώρο του εργοστασίου. Ένα άλλο, έχει πέσει αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις σε άλλο χώρο.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σημαίνει συναγερμός…
Αυτό ήταν το σενάριο της άσκησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στους χώρους της βιομηχανικής μονάδας, και που υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας την απόλυτη ετοιμότητα τόσο των πυροσβεστών όσο και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών που συνεργάστηκαν.
Οχήματα της ΠΥ, βραχιονοφόρο όχημα, στολές χημικής προστασίας, αναπνευστικές συσκευές και το νέο σύστημα ψηφιακής αντιμετώπισης συμβάντος που επιτρέπει την ταυτόχρονη επικοινωνία των κέντρων επιχειρήσεων με τον τόπο του συμβάντος, χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια της εντυπωσιακής άσκησης.

Πανέτοιμοι και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, η Πολιτική Προστασία, η ΕΛ.ΑΣ και η  ΔΕΔΔΗΕ, που πήραν μέρος στην επιχείρηση.
Πλήρως ικανοποιημένοi από τα αποτελέσματα της άσκησης ετοιμότητας ο Διοικητής της Π.Υ ΒΙ.ΠΕ Λαμίας Αντιπύραρχος Ανδρέας Μωράτης, ο προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάτζας και ο Διευθυντής της βιομηχανικής μονάδας .   


πηγή: lamianow
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια